MetadataX

+Helpers
 • Content count

  293
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MetadataX last won the day on August 1 2016

MetadataX had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About MetadataX

 • Rank
  Membru
 • Birthday 06/06/2001

Recent Profile Visitors

1,049 profile views
 1. Pai daca ai alt tip de ram în pc si pui si kingstoneu ala lângă el normal ca nu merge iar tu vezi ce tip de memorie îți primește placa (ddr2 ddr3 ddr3l ddr4)
 2. Ca telefon am un huawei acu numai stiu ce model si la fiecare joc care îl iau zice spatiu insuficient.am șters poze.melodi si îmi arată că pe stocare interna am liber 0.98gb si tot nu pot lua un joc am mutat ce sa putut pe cardu de memorie si nimic i-am dat rstart la fel ce are?ca pana sa iau messenger pt fb nu avea nimic de aceea am si șters messenger dar nimic..
 3. Joia e rest day de acu in colo...mai fac flotari genuflexiuni pullover cu gantera 10 min alergare pe loc fandari wi inca un ex pt picioare +100 de daleq cu gantera si inca 2 exerciti pt maini tot cu gantera dar fac decat 25 pe fiecare mana ce pot sa mai schimb..?ca tractiuni nu am cum si nu pot..
 4. Deci..mai stiti cand intrebam cum fac sa montez placa de baza si firele pe ea..?am incercat..si ghici ce acum numai porneste pcu am crezut ca sursa o fi de vina dar am curent si cam singura chestie care nu o fac bine cred ca e la firele de la carcasa adica alea cu start.reset etc.aratimi si mie o poza sa vad cum vin alea sau nu stiu..
 5. In sfarsit m-am reintors pe forum si de 5 luni fac sport (gantere,exerciti) doar ca ocazional intr-o zi se intampla sa nu mai am nici forta sa incordez bratu' dar fac 100 de repetari cu gantera de 10kg+50 flotari si restul, cu inima sau tensiunea nu am probleme iar de slabit am slabit de la 80 pana la 66.
 6. buletin?:)) am comandat de la emag si nu mi-a cerut curieru nici un act de indentitate.la fel si cand au venit colete de la pc garage m-am dus personal la poarta sa le iau eu si nu am 18 ani.
 7. Mi se pare mai ok acest AMD decat un I5.
 8. sau http://www.mediadot.ro/wish/&wid=46856
 9. tu cati bani vrei sa bagi in pcu asta?
 10. intrebarea e daca in jocuri pot folosi amandoua placile adica si cea integrata din procesor si placa video desi parca stiam ca nu pot,as vrea sa fiu sigur (sa le folosesc in aceelasi timp)
 11. normal...
 12. ilfov,ghermanesti,oricum sa zic ca am remediat problema facand curat pe hol,si cu un burete din ala de izolatie am pus sub usa lipit asa numai intra adica nu am mai vzt de cand l-am pus (3-4 zile)dar eu nu am toata casa gata,am si etaj iar la etaj nu e nimic facut si is panze si toate draciile si intra prin baie,pt ca am o bucata care nu e acoperita cu faianta sau gresie ce o fi aia,dar o sa o acopar,si numai au pe unde intra ,
 13. https://www.raymond.cc/blog/help-a-disk-read-error-occurred-press-ctrlaltdelete-to-restart/
 14. mie imi place,inafara de logo,imi place tot
 15. am vzt ca au facut un nou cooler stock cei de la amd,si cica procesorul in cauza (athlon x4 880k) nu trece in full load de mai mult de 55-60 grade,adevar sau vrajeala?