Jump to content

spin

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About spin

 • Rank
  User Nou
 1. Pentru cei care mai au probleme si nu doresc sa reinstaleze windows-ul (desi este cea mai buna solutie), puteti intra pe vipsmiley.cf si acolo gasiti un folder NexonCs -> vipsmiley.cf/NexonCs/ unde se gasesc dll-urile cu virusii pe care ii descarcati la intrarea pe un anumit server suspect. Tot ce trebuie facut este sa dati o cautare amanuntita in pc, deoarece acesti virusi nu se descarca in folderul counter-strike-ului , ci se ascund prin calculator. Cautatii cu atentie si stergetii, deoarece ativirusul nu ii gaseste. Sunt niste virusi facuti special sa strice buna functionare a cs-ului nu a intregului pc.
 2. Am reinstalat windows-ul asta e. Nu stiu daca se gasea vreo solutie. Era un virus ceva cel mai probabil.
 3. A gasit o amenintare pe care a eliminato. Dar degeaba tot asa face cs-ul. Si in task-manager nu am observat niciun program "neinvitat" care sa faca acest lucru.
 4. Cum s-a salvat ca am sters toate fisierele si am reinstalat steam-ul si cs-ul si am incercat alte 4 cs-uri si tot asa patesc fara sa intru pe server, doar pornesc cs-ul si se strica, ma duce pe drop.vipsmiley.cf si daca intru pe vipsmiley.cf , nu este un site doar un fisier de la un cs cu un gamemenu modificat si un userconfig cu binduri. Intrasem ce crezi, pe cs indungi inainte sa se strice.
 5. Salut, am si eu o problema de fiecare data cand reinstalez steam-ul, merge bine dar dupa un restart la pc imi strica gamemenu si ma redirecteaza catre: drop.vipsmiley.cf Am incercat si pe valve si acelasi lucru. Cred ca este un exploit ceva. Am sters si Registry si am rulat si ccleaner + plus ca am sters toate fisierele si am reinstalat si steam-ul, dar tot degeaba. Din ce cauza sa fie
×