Jump to content

curious cat

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About curious cat

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inca nu, dar cum am amintit si in postul anterior: Sistemul vede hdd-ul decand l-am introdus in unitate, cat timp a fost in carcasa lui sistemul il vedea cand si cand. Am incercat si cu chkdsk dar spune ca nu functioneaza in cazul discurilor raw, iar alte programe de recuperare nu prea m-au ajutat. Easeus data recovery mi-a gasit vreo 80 gb sub forma de fisiere swf. Ideea e ca am facut tampenia de a crea un "new volume" in acel spatiu nealocat insa fara sa formatez. Ce as putea face sa scap de acel new volume? Sa il sterg apoi format sau direct un quick format? Care operatiune e de preferat? V-as multumi daca mi-ati raspunde la intrebarea de mai sus.
 2. Sistemul vede hdd-ul decand l-am introdus in unitate, cat timp a fost in carcasa lui sistemul il vedea cand si cand. Am incercat si cu chkdsk dar spune ca nu functioneaza in cazul discurilor raw, iar alte programe de recuperare nu prea m-au ajutat. Easeus data recovery mi-a gasit vreo 80 gb sub forma de fisiere swf. Ideea e ca am facut tampenia de a crea un "new volume" in acel spatiu nealocat insa fara sa formatez. Ce as putea face sa scap de acel new volume? Sa il sterg apoi format sau direct un quick format?
 3. Buna ziua, Hdd-ul meu extern a inceput sa imi faca probleme. La pornirea calculatorului mi-a aparut hdd-ul extern ca fiind nealocat. Pe el in realitate se gaseau poze adunate pe parcursul mai multor ani. Din eroare, in timp ce incercam sa inteleg ce s-a intamplat, uitandu-ma la optiunile din disk management, am apasat "new volume", insa nu l-am formatat. Acum hdd-ul apare ca fiind RAW. (Acum hdd l-am mutat in interiorul unitatii, pentru ca se pare problema a inceput de la alimentarea cutiei hdd-ului extern). Cum imi pot recupera fisierele, daca mai pot face acest lucru? Folosirea programelor de recuperare de date nu a dat nici un rezultat. Sunt recunoscator oricui ma poate ajuta.
×
×
 • Create New...