Jump to content

SirFulgeruL

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SirFulgeruL

 • Rank
  User Nou
 1. Pana in 100-120 de euro. De preferat sa pot face si streaming pe CS:GO fara lag .
 2. Cam ce placa video imi puteti recomanda ?
 3. Salut, am testat cateva jocuri dupa ce mi-am cumparat calculatorul si se pare ca am cateva mici probleme cand vine vorba de FPS-uri. Am testat GTA5 si CS:GO. In GTA5 cand incepe actiunea incepe sa scada FPS-ul. La CS:GO am doar 100 FPS si cand intru intr-un smoke sau sunt langa un smoke scade drastic. Specs: Ram: 8GB Ram DDR3 CPU: AMD FX6300 (6x3,4ghz) Placa video: Nvidia Geforce GT730 Placa de baza: ASUS M5A78L/USB3 Sa imi spuneti va rog daca componentele sunt prea slabe sau care este problema.
 4. Sistemul de operare este pe 64 de biti , si ca sa fac scanarea am folosit http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html .
 5. Salut , am o placa de baza ASUS M5A78L/USB3 si o placa video NVIDIA Geforce GT730 si am facut o scanare si am observat ca din 2GB care ii are placa video doar 1GB este recunoscut . Am intrat pe http://www.pc-specs.com/gpu/Nvidia/700_Series/GeForce_GT_730/886/Compatible_Motherboards si am vazut ca prin lista de la asus se reafla si placa mea de baza . O persoana mi-a spus ca este de la baza de date si ca suporta doar placi video de 1GB . Este o setare care permite placa de video sa fie folosit 1GB sau chiar este de la placa de baza si daca imi puteti spune ce placa de baza ar fi compatibila cu placa mea video si procesorul meu este un AMD FX6300 (CPU Socker AM3+ ).
×
×
 • Create New...