Jump to content

Xep

+Helpers
 • Content count

  319
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Xep last won the day on December 23 2016

Xep had the most liked content!

Community Reputation

64 Excellent

About Xep

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Website URL
  www.h3llgate.ro/forum
 • Yahoo
  xep_cs
 • Skype
  marianbl7

Profile Information

 • OS
  windows 7

Recent Profile Visitors

3,649 profile views
 1. Am intrat azi pe Sammobile pentru a-mi procura un firmware pentru divice-ul meu. Ca si pana acum nu ma deranja faptul ca trebuia sa dau pe "regular-download" si sa astept, astept... Dar azi am observat ca intampin o problema, si anume, nici prin "regular-download" nu ma lasa sa-l descarc (o sa va apara "Wait & Download") asa ca am dat "inspect element" si am editat clasa din ""disable" in "enable" :)) mda... ma miram sa mearga. Am facut un alt cont, dar nici asa... ma fortau sa imi fac update la cont, asa ca am gasit pe youtube o unealta. Este vorba despre: SamFirm Aveti aici si un link despre cum se foloseste : https://www.youtube.com/watch?v=EyvnRbAvYxk link download: https://drive.google.com/file/d/19pCg_EfJ1iRvR-mX8wq4qms7lHQzUwkW/view (se poate gasi si in descriere) Enjoy.
 2. Xep

  MindFX Community

  Am accesat site-ul de pe telefon si cand incerc sa dau scroll right/left pe categorii nu merge, dar inafara lor da. Frumos design
 3. Xep

  Parere Index

  Frumos Insa as schimba partea cu "Made by Silviu with..." arata dragut insa am vazut-o pe prea multe teme ipb si personal ma cam "zgarie"
 4. Xep

  Cum scot captcha?

  Poti incerca si http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/578-recaptcha-2-new-google-captcha/
 5. Xep

  Problema Deconectare

  Probabil pentru ca te-ai conectat si pe telefon in acelas timp sau pe un alt device simultan
 6. Xep

  Nu pot formata un stick

  Incearca cu rufus sau intra in cmd si scrie : DISKPART LIST DISK SELECT DISK (NUMARU CORESPUNZATOR STICK ULUI) ; exemplu: select disk 2 CLEAN CREATE PARTITION PRIMARY SELECT PARTITION 1 ACTIVE FORMAT FS=NTFS ASSIGN EXIT
 7. Până la urmă există și părți avantajoase la această problema - Ne putem da seama de comportamentul unei persoane și de felul ei de-a fi ( important dacă vrem să interacționăm cu acea persoană <ajutor, vânzări, cumpărări, etc...>). Sincer să fiu nici pe mine nu mă interesează punctele de reputație, apă de ploaie... dacă nu aș avea o oarecare recunostina pentru persoana care și-a sacrificat timpul pentru a mă "lumina", nici nu le-aș folosi. Dar ideea principala după cum a spus și Courage, acea "armă" în mare parte se folosește subiectiv. Într-adevăr, nu avem toți acea mentalitate sau ambiție pentru "setea" de cunoaștere dar un membru oarecare care este la început și nu înțelege decât ce i se da în palmă, nu prea știu cât de obiectiv poate fi. De asta am specificat și partea de reputație ridicată. Dacă o ai înseamnă că ai știut să anticipezi la ce se referă acea persoană chiar și când informațiile nu sunt destul de clare(știu, este un exemplu prost care nu se aplică în toate cazurile dar pentru a-ți formă o idee e de-ajuns).
 8. Sa se excluda accesul la grupul "Member" sau pentru a putea folosi "downvote" trebuie sa ai N > M (N - reputatia ta; M - reputatia pozitiva minima pentru a putea folosi <downvote>)
 9. Cred ca are de aface cu permisiunile FTP > dai click dreapta pe un folder > proprietati > ai o casuta si scrii in ea "777" Message: Description: 500 Internal Server Error A generic error message, given when no more specific message is suitable Seteaza php-ul la versiunea 5.4
 10. Xep

  Problema ShoutBox

  -Ai gresit sectiunea - link shoutbox : http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/562-if-ipb-shoutbox-142/ - Foloseste functia search si cauta "shoutbox ".
 11. Xep

  Micire spatiere text ipb4

  line-height: 1.6; Adauga o valoare mai mica
 12. Xep

  Editare user

  Nu si daca citesti regulamentul In caz ca vei comite o greseala, moderatorii sunt indulgenti si te vor avertiza orientandu-te spre o cale mai buna. ------------------------------------- "3. Elaboraţi conţinutul subiectului Furnizaţi link-uri relevante / screenshots / etc."
 13. Xep

  Editare user

  cauta : ".popupInner" / ".popupWrapper" Apoi modifica proprietatile dupa bunul plac. Daca nu iti iese posteaza ipb_style.css sau doar ".popupInner" / ".popupWrapper". Daca te intrebi de ce ti se mai cere link catre forum raspunsul e simplu. Intram pe forumul tau, analizam direct problema si iti dam fix ce ai nevoie.
 14. Xep

  Problema avatar default

  "Imaginea pe care trebuie sa o inlocuiesti se afla in: \public\style_images\master(aici alegi folderul unde e tema)\profile\default_large.png" - aici poate sa difere. Totul depinde de ce set de imagini foloseste tema https://uploadimage.ro/M53/Capfgdfgdftfdure.PNG IP.Board: System > Look & Feel > (tema ta) > Edit Settings
 15. Xep

  Cati de pe forum joaca Dota 2?

  Mai avem doritori ?
×