Jump to content

Xep

+Helpers
 • Content count

  297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Xep last won the day on December 23 2016

Xep had the most liked content!

Community Reputation

58 Excellent

About Xep

 • Rank
  Membru

Contact Methods

 • Website URL
  www.h3llgate.ro/forum
 • Yahoo
  xep_cs
 • Skype
  marianbl7

Profile Information

 • OS
  windows 7

Recent Profile Visitors

3,362 profile views
 1. Prezentare PCTecuci.Ro

  Imi place index-ul (https://pctecuci.ro/) Cat despre tema forumului, nu ma impresioneaza. Mult succes!
 2. https://ark.intel.com/products/42801/Intel-Pentium-Processor-E5700-2M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB https://ark.intel.com/products/27501/Intel-Pentium-4-Processor-supporting-HT-Technology-3_20-GHz-512K-Cache-800-MHz-FSB
 3. Erau asemanatoare dar am gasit o informatie care m-a facut sa aleg Tehnologia hyper-threading foloseste pe ambele canale aceas performanta pe cand la dual core, cash ul si ce o mai fi nu se imparte.
 4. Am de ales intre 2 procesoare si nu stiu care s-ar descurca mai bine procesorul 1: 3.06 ghz dual core procesorul 2 : 3.2 ghz, hyper-threading technology, single core. Comparand preturile am observat ca primul procesor este mai scump.
 5. Bypass cont Gmail pe Allview p4 pro?

  https://www.youtube.com/results?search_query=bypass+cont+gmail+allview+p4+pro
 6. imagine: https://imgur.com/a/hdvEL
 7. Foloseste functia "seargh" si cauta "awesome". Daca te vei uita peste topicuri sigur iti vei da seama despre ce este vorba. link 1: http://fontawesome.io/icons/ link 2: https://www.w3schools.com/css/css_icons.asp
 8. Pareri H3llGate.pe.hu

  Nimic original, nici macar numele temei Daca vrei sa continui cu aces proiect ar trebui sa mai inveti unele chestii... http://pctroubleshooting.ro/forum/177-ipboard-3x/ Mersi pentru reclama si spor in continuare (as fi fost nesimtit sa nu ii multumesc )
 9. Sa presupunem ca as merge cu laptop ul la un service sa imi schimbe placa de baza. Ei de unde dau comanda ?
 10. Dupa cum spune si titlul as avea nevoie de cateva site-uri de unde sa cumpar piese de calculator / laptop. Am cautat pe olx/okazii etc.. fara succes. Printre ele se numara si o placa de baza medion wim 2220 notebook pc.
 11. In ultimul timp observ ca se conecteaza cineva pe facebook ul meu, am activat protectiile care imi sunt oferite si uite asa am ajuns sa primesc un mesaj pe gmail cu ip-ul unei persoane care a incercat sa se logheze pe facebook-ul meu. Acum intrebarea este urmatoare, cum as putea sa caut un cont de facebook dupa ip? Pe ipb este asa ceva, deci nu cred ca facebook ul ar fi mai prejos. Sau daca as putea afla numele proprietarului, stiu ca persoana respectiva are internet de la Telokom.
 12. problema bara secondar navigation

  Partea de css o ai ? --------------------------- Pentru a da recache la tema ai urmatorii pasi : 1. look si feel ->Template Tools -> Rebuild Master Skin Data -> bifezi tot si dai -> rebuild 2. Recache Skin Sets -> selectezi tema -> Recache Skin Sets
 13. cum micsorez shoutbox ipb

  acp -> look si feel -> tema ta -> ipb_style -> cauta: "table.ipb_table". Este posibil sa gasesti ceva de genu: table.ipb_table { width: 100%; line-height: 1.3; } Modifici "width: 100%;" cu "width: 980px;" sau cu o alta valuare. Bara de scroll (derulare sus, jos, stanga si dreapta) daca vrei sa ii schimbi aspectul cauta pe google "Scrollbar", de aici te orientezi tu
 14. Problema Backup

  Trimite backup-ul la firma de host si roagai sa ti-l puna ei. sau 1. Poti as dezarhivezi fisierul http://imgur.com/a/VFLQz http://imgur.com/a/6rqn5 http://imgur.com/a/jhMb6 2. Cauti folderul "mysql", intrii in el si de acolo iti cauti baza de date folosita. Intrii in gpanel, creezi o baza de date noua apoi ii dai import. 3. Cauti fisierul "homedir" (daca nu ma insel numele poate fi modificat in functie de host, te orientezi tu ) acolo gasesti fisierul "public_html", el va trebui upload-at in ftp. Nu uita sa editezi fisierul "conf_global.php" cu noile date (baza de date) 4. Intrii in acp -> system -> General Configuration si de acolo editezi urmatoarele linii: Path to 'upload' directory Upload URL Succes, sper sa vezi postul inainte de "ora expirarii"
 15. pagina se incarca continuu la forum

  Ai incercat sa stergi istoricul sau sa accesezi site-ul cu un alt motor de cautare ? Nu uita, data si ora trebuie sa fie setata corespunzator.
×