Jump to content

KoKo-

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by KoKo-


 1. Salut prietenii ! In primul rand vreau sa stiu si eu de unde pot afla cu ce viteza de download si upload am facut contract cu cei de la Romtelecom ( pe vremea accea ) ! Ca mie mi se pare ca  , cam isi bat  joc ! Ca sa descarc un joc de 6.6 GB trebuie sa astept 2 ore  http://prntscr.com/d69pfv .. ! Uitati si viteza de download si upload http://prntscr.com/d69pqv .. ! Eu unu imi amintesc atunci cand am facut contractul ca  au spus " va punem viteza maxima de download " si asta este viteza maxima ? + ca nu am protectie anti-ddos ! super (y) ! 


 2. On 7/30/2016 at 11:07 AM, Laur. said:

  =))
   Acel IP este de forma IPV6 si nu te poate proteja de flood. ICMP este protocolul ping-ului. Daca ii dai disable te protejeaza doar de atacul cu pinguri.
   Pe windows nu ai cum sa te protejezi de asa ceva cu partea software. Pe linux mai sunt cateva sanse , dar depinde de tipul si densitatea atacului.

  SIngura ta solutie este sa te duci la provider si sa le zici sa-ti mareasca banda si sa-ti ofere protectie (distributed) denial of service.

  Si pentru cei care nu stiu: ( DOS ) <- simplu este atunci cand un copil oligofren isi ia un VPS si incepe sa dea in tine.

  ( DDOS ) <- cand cineva infecteaza foarte multi utilizatori de pe tot globul si apoi ii utilizeaza in atacuri. Asta se mai numeste si BOTNET.

  Sa dai flood nu inseamna ca esti hacker. Sa fii hacker inseamna abea atunci cand gasesti o vulnerabilitate care-ti permite sa intrerupi legatura altuia la internet fara sa-l spamezi cu pachete. :)

  P.S: Daca tot nu reusesti iti pot vinde VPN cu 1GBPS banda si protejat anti DOS / DDOS. Nu o sa te dea nimeni jos atacand VPN-ul. Nu simti schimbari la viteza.

  Mersii pentru sfaturii dar VPN am si eu ca-mi fac din VPS-urii cu OpenVPN ! Dar vreau sa stau pe ip real :D

   

   


 3. Salut am revenit cu o " problema " ! Vreau sa stiu si eu daca se poate sa imi fac de genu http://prnt.sc/bwyvif ! Am inteles ca doar encrypteaza interfata ! Vreau sa-mi fac ip asa de genu ca s-au pus unii  " Hackerii " Laminga-rii " pe mine cu flood-u ! Si vreau sa-mi fac un asemenea ip sau am inteles ca , daca dau disable la icmp numai are cum sa ma loveasca dar imi scade viteza la internet , asa este ?! Sau daca nu si stie cineva sa-mi fac ip  " oglinda " adica cand imi da flood sa se intoarca flood-u in el ! Scuzati deranjul :D


 4. Salut, ieri de dimineata cand am Start la pc mi-a aratat chestia asta (avand windows 8.1 Pro N 64 bit):

  AL4HpYw.jpg

  Am zis sa reinstalez Windowsu' si am instalat Windows 7 32bit. Cand am intrat pe My Computer erau fisierele vechi in el!  Ce pot face sa intru pe cel vechi (Windowsu' 8.1) sau macar sa sterg unul dintre ele si sa dau reformatare la Local Disk (C):

  ZBITqrO.png

  Din 6 GB RAM si sa incep de la 0 din nou. Tin sa mentionez ca merge foarte greu... fiind procesor i7 :(.


 5. Salut , azi cand am deschis pc-ul am gasit un program instalat ( random ) am dat un Scan la anti-virus mi-a gasit Trojan downloader si mai multe trojanu`rii si din senis se mai deschide Google Chrome si intra pe anumite site-urii ajutati-ma va rog cu un  program bun PS. scuzati daca am gresit tropicul HELP .. 


 6. Salut, eram intr-un meci de LOL si deodata mi s-a blocat mouse-ul. Am scos cablul USB aferent si l-am bagat iar, dar cand l-am bagat imi aparea eroarea urmatoare. De ce ? :(:|

  The last USB device you connected to this computer malfunctioned, and Windows does not recognize it.
  Recommendation: Try reconnecting the device. If Windows still does not recognize it, your device may not be working properly.

×
×
 • Create New...