Jump to content

Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 07/03/2000

Contact Methods

 • Website URL
  darkfrag.com
 • Skype
  AdrenalineAE

Profile Information

 • OS
  Windows 10 x64
 • Location
  Chisinau

Recent Profile Visitors

872 profile views
 1. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Cum se instaleaza (GS) Server List

  Dupa ce ai descarcat fisieru,trebuie sa il dezarhivezi in pc , acolo sunt citeva imagini care sunt ca si un fel de demo al acestei aplicatii, un fisier "ReadMe" , 1 fisier care trebuie sa il urci in plugin (daca doresti sa schimbi limba la aceasta aplicatie) si insusi aplicatia "serverlist" care trebuie sa o urci aici " System > Site Features > Applications si dai pe Install (sus in dreapta (buton)) si gata mai departe il activezi si dai accesul la grupe ca sa il poata vedea ! Daca ai nevoie lasi pm aici te ajut!
 2. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Subforums Problem

  da apare asa si punctele alea rosii care trebuie sa fie in fata sunt in spate si sus la bara unde este profilul cu mesaje/anunturi/etcc apar verticale si jos in footer tot apare la fel https://imgur.com/p5ZR8zJ
 3. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Subforums Problem

  daca adaug acest cod atunci se face pe 2 coloane si se primeste ceva mai rau poti vedea acum!
 4. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Subforums Problem

  imd o fac default
 5. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Subforums Problem

  pai le-am adaugat la final in custom.css si tot asa este
 6. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Subforums Problem

  la mine in custom.css este asa: ol.subforums1 { margin-top: 3px; float: left; width: 33%; } ol.subforums1 li { background: url('') no-repeat 0 50%; padding: 0 15px 0 15px; margin: 0; float: left; } .subforums1 li.unread { font-weight: bold; background-image: url(''); } ol.subforums2 { width: 33%; overflow: hidden; } ol.subforums2 li { background: url('') no-repeat 0 50%; padding: 0 15px 0 15px; margin: 0; float: left; } .subforums2 li.unread { font-weight: bold; background-image: url(''); } ol.subforums3 { width: 33%; overflow: hidden; } ol.subforums3 li { background: url('') no-repeat 0 50%; padding: 0 15px 0 15px; margin: 0; float: left; } .subforums3 li.unread { font-weight: bold; background-image: url(''); } html[dir="ltr"] .ipsList_inline > li { display: inline-block; width: 33%; margin: 0 !important; text-align: left; } poate nu e drept ceva?
 7. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Subforums Problem

  poti sa imi spui unde anume gasesc toate astea? MS!
 8. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Subforums Problem

  Buna! Deci am urmarit tutorialul dat si am facut totul exact cum e acolo indicat insa pe forum imi apare astfel categoriile:
 9. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Problema Membri

  Buna! Deci am o asa problema! Cind dau sau schimb gradul unui membru accountul acestuia se dubleaza,ori de citeori ii schimb gradul.Am avut platforma ipb 4.2.1 si am crezut ca p[oate e de la ea ,am facut update la 4.2.6 insa problema nu sa rezolvat! Cine stie cum se rezolva asa ceva! Ms!
 10. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Eroare 200 la upload pe IPS Download

  am lasat atit bifat cit si am pus o limita ,insa rezultatul e acelasi
 11. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Eroare 200 la upload pe IPS Download

  Am incercat in tocmai cum e descris aici si tot aia , si apropo forumul este pe krond si cu domen normal , sa nu spuneti ca e free sau ceva de gen
 12. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Eroare 200 la upload pe IPS Download

  am creat o categorie noua si am scos bifarea de la unlimited (credeam ca e de acolo) si am adaugat vreo 20gb insa cind am incercat sa incarc un fisier de 300mb iar mi-a dat aceasta eroare
 13. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Eroare 200 la upload pe IPS Download

  Buna ! Am instala nu demult platforma de downloads de la ipb 4.2 si cind dau sa incarc un fisier mai mare (500mb+) imi da erroare si anume: There was a problem processing the uploaded file. -200 cum sa o rezolv ,am cautat peste tot ca poate maresc capacitatea de upload insa nu am gasit nimic sau poate nu am observat,daca stie cineva rog sa ma ajute! Multumesc!
 14. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Cum setez parola la o categorie anumita

  Multumesc nu am fost atent
 15. Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔

  Cum setez parola la o categorie anumita

  Buna! am nevoie de ajutor, si anume cum sa adau o parola la o categorie/subforum anumit(a)
×