Jump to content

Athos 2.0

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Athos 2.0

 1. Nu vreau imagine . Vreau icon fa fa . E asa de greu de inteles ?
 2. Salutari PCT ,am si eu o intrebare care ma lovesc de ea ,de foarte mult timp . Cum pot sa adaug iconite fa fa , la Group Legend in IPB . Uitati aici la ce ma refeream : Vreau sa stiu ,cum pot face si eu ca in imaginea de mai sus . Am cautat pe internet ,dar nu am gasit nimic .
 3. Multumesc . +1 puteti da T/C
 4. Faza e ca ipb_style.css e golo e modificat din alt loc ...si nu gasesc ! Global Template la tema aia :
 5. Salut PCT ... Vreau sa stiu cum sa fac din aia Asa : Ce trebuie sa inlocuiesc sau ce trebuie sa adug si unde sa schimb sau sa adaug ... ?
 6. ba mai sunt scuze de reclama forumgratuit cauta, s-au 000Webhos . Si + de asta nu miai fost de nici un ajutor doar ai pus o intrebare stupida ! Daca team ajutat +1 =)))
 7. Pai nu stiu cum sa fac back-up la hostinger si ns cum s-a bag protectie anti flod mai ridicata
 8. UP serios ? Pe toti ii ajutati numa pe mine nu ?
 9. Nupreas bun la explicat dar nare cum s-a nuti mearga, ca sal schimbi tre sa urmezi pasi astea Intri in FTP / forum / public / style_images / tema ta care vrei s-a schimbi Avatarul deffault / dai mai injos la profile / iar acolo ai asa 7 file in care scrie la prima : -> commentAction.gif -> default_large.png -> default_thumb.png -> female.png -> index.html -> male.png si -> mystery.png ei stergi fisierul default_large.png si pui imaginea dorita (pur si simplu tragi imagine in locul unde ai sters tu acel default_large) si dupa ce ai bagat imaginea dorita redenumesti imaginea respectiva in default_large.png ex : eu bag o imagine cu numele : 5263w2537125362ghdsg.gif s-au .png asa ei eu voi apasa o data pe imaginea asta si dupa 5-6 sec. voi apasa dinnou si voi redenumi imaginea in default_large.png si gata ;).
 10. Ca sa nu va mai explic mai bine va dau o poza daca o puteti rezolva va multumesc foarte mult si aveti +1 de la mine -> Serios fratilor m-am saturat pana acum am avut o gramada de comunitati si toate s-au dus, la asta care am lucrat cel mai mult si asta s-a dus drq scuzati lmb dar m-am saturat s-a stau sluga la altii , si am zis s-ami fac propria comunitate si acum cand am facut si eu o amarata de comunitate .tk gata se duce toata munca mea ca drq degeaba ! Daca puteti so rezolvati va multumesc daca nu bag picioru ma las de IPB si gata :(((( .
 11. Ori e de la host ori ai instalata o versiune IPB mai slaba . Dar cel mai sigur ii de la Host !
 12. mam uitat acum , iam dat recache degeaba tot asa imi apare !
 13. 1. Deci miam facut si eu un forum si am bagat cateva hookuri cat de cat folosite unele din ele is foarte folosite si populare , si daca bag vreo tema orice tema cand dau pe profilul meu imi apare : -> Parse error: syntax error, unexpected '' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or number (T_NUM_STRING) in/home/u771033239/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_16/skin_profile.php on line 1035 AM INTRAT IN public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_16/skin_profile.php DAR NU PRICEP CE TREBUIE SA FAC SAU SA ADAUG SAU MODIFIC DE ACOLO 2. Si aproape aceasi treba ii si la un subforum cum ar fi Regulament apas pe el si imi da : Fatal error: Call to undefined method sos33_gchovercard_boardIndex::answerTopicsEnabled() in /home/u771033239/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_16/skin_forum.php on line 246 a) Hokurile care le am instalate din filezilla sunt : Auto Welcome Members v2.3.0 (e32) Custom Sidebar Blocks v2.1.1 Upload Images v2.0.0 IPS Gallery v5.0.5 si hookul download trebuie sal mai bag b) Iar hokurile care leam instalat direct din acp sunt : Members Online Today v1.1.0 (SOS34) Group Color on User Links v1.3.0 (RC34) Staff Online Sidebar Block v2.0.2 si mai sunt dar nu le mai pun pe toate Va rog seriozitate fara glume daca stii dai raspuns daca nu numai posta degeaba ! Care imi da raspunsul corect +1 Reputatie
 14. UP scuze de dublupost ceea ce nar fi ca a scris alt cont dupa mine dar ii tot al meu in fie !
 15. Uitati despre ce vorbeam : Eu nu ma refer la hookul asta -> PS: - Va rog fara jicniri / badjocure etc. - Am nevoie de raspunsuri de folos nu tot felul de raspunsuri puse la badjocura - +1 Reputatie cel care da raspunsul corect . Multumesc !
 16. Recomand. Cred ca este unul dintre cei mai buni si as putea spune si Expert Designeri pe care i-am vazut pana acum in Romania! Bravo Gabi ai evoluat din ce in ce mai bine! Te stiu de pe o comunitate care a fost numita pistolarii ! Apropo ai niste creatii de ai putea cere si bani pe ele ! Te rog ceva daca ai vrea sa-mi dai si mie fontul de la aceasta imagine, ala cu GD! Multumesc!
×
×
 • Create New...