Jump to content

JamalAlin

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JamalAlin

 1. Salutare, am o nelamurire in legatura cu importarea tabelelor in baza de date. Imi da acest warning la unele tabele care le import. SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO"# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). SET time_zone = "+00:00"# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). /*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). /*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). /*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). /*!40101 SET NAMES utf8 */# MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). CREATE TABLE IF NOT EXISTS `bugs` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `text` text NOT NULL, `playerid` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `time` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP, `status` int(11) NOT NULL DEFAULT '0', `title` varchar(255) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`) ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2# MySQL returned an empty result set (i[...] Nu inteleg ce vrea sa insemne asta, ce nu e bine ....
 2. Salut, am incercat sa fac paginare, dar m-am blocat la acest plugin: http://botmonster.com/jquery-bootpag/#.VuEbpiKKS1s Nu reusesc sa-l fac sa functioneze. Am impresia ca nu ruleaza scriptul java, sau poate nu am comfigurat eu ceva bine la el. Am facut si-un copy - paste si cu exemplele care le da omu acolo dar tot nu afiseaza nimic. Daca nu stiu deloc din limbajul asta, nu prea inteleg ce ar trbeuie facut ca sa pot sa-mi dau seama unde am gresit. Daca poate careva sa-mi explice mai detaliat cum ar trebui facut.
 3. Da am inteles si stiu sa fac asta, un pic mai complicat este la conditii si la creare linkurilor in variabile. Ia uite: http://botmonster.com/jquery-bootpag/#.Vt62uSKKS1s Cum pot face un loop sa creeze toate paginile care trebuie afisase si sa afiseze decat un anumit numar, cum ar fi decat 5.
 4. Slutare, as vrea sa creez paginare php cu bootstrap, am vazut cateva tutoriale mi-am facut ceva ideii dar tot nu inteleg unele lucruri. Daca ma poate ajuta cineva cu informatii mai multe sau un tutorial bun rau. As vrea sa fac daca s-ar putea o pagina care s-o includ oriunde unde vreau paginare, dar la asta n-am idei deloc.
 5. Cum pot face sa contorizeze utilizatorii logati in ultimele 24 ore ?
 6. Multumesc, am vazut ca ai inceput sa stergi pe acolo de aceea am inchis nu stiu nu-mi vine sa cred, nu prea imi trece prin cap ce ar fi vulnerabil la panel. L-am rasfoit nu l-am lasat asa cu bug-uri cum e pe net.
 7. Am schimbat si tema pe tema default, am pus forumul pe modul offline si nimic nu s-a schimbat. Imaginea respectiva nu dispare. Nu cred ca e din cauza temei.
 8. Spune-mi unde si ce ar trebuie sa modific, nu folosesc nici YM nici skype .....
 9. Auzi, am reusit sa ma conectez in AdminCP, ce pot face sa-si revina indexu ? si forumu ? Am pus backup de aseara si acum am reusit sa ma loghez. A spart contu celulalt administrator pentru ca avea o parola mai usoara.
 10. Nu am luat nimic de la nimeni, nu pun botu la keyloger + am anti-virus. Restu sunt posibile. Ma gandesc sa fac ceva sa nu se mai intample si a 2-a oara. Ca montez repede forumu din nou, ca am baza de date si ma ajuta mult. Dar nu vreau sa ma trezesc ca il hackuieste iar dupa ce il fac.
 11. Nu, imi spune ca nu am acces, probabil a spart vreun cont de administartor ca suntem 2 si a facut mai multe lucruri. Altfel nu vad nici o solutie.
 12. Nu am dat admin la nimeni, pur si simplu cineva a facut lucruri murdare pe aici :)))) nu pare sa fie ciuriburi
 13. Mda nu reusesc sa ma conectez in AdminCP si ce pot face sa nu mai hackereasca astia nimic !
 14. Forumul meu a fost hackuit nu stiu de cine, cum si de ce. Probabil hateri ... cum a reusit asta din cate stiu e foarte bine configurat IPB. Si vreau sa stiu ce pot face sa recuperez, am back-up la baza de date, dar poate stiti voi vreo solutie ? Mesajul este HacKeD by @Exploiter.
 15. Nu vor sa marasca limita, iar cealalta solutie cu json nu e buna deoarece imi trebuie mult live cum ai zis si tu pe moment atunci. Uite care e conditia pusa de ei: Trebuie sa NU efectueze cate o conectare la MySQL pentru fiecare vizitator ce acceseaza pagina, ia aminte ca folosesti baza de date a serverului de SA:MP si nu iti doresti sa o blochezi (max_user_connections) in cazul in care primesti flood in panoul web! Toate valorile afisate vizitatorilor vor fi indexate intr-un cache in mod obligatoriu! Valorile ce fac parte din zona membrilor vor fi indexate de asemeni intr-un cache daca structura lor permit acest lucru.
 16. Salutare, am o problema cu un user control panel php. Aceasta este situata pe un host si se conecteaza catre baza de date de pe alt host. Problema ar fi la conexiunile catre baza de date. Cei de la host unde e baza de date au o limita de conexiuni permise, iar UCP e construit in asa fel sa se conecteze la baza de date la fiecare pagina accesata pentru ca majoritatea ruleaza cu informatii din baza de date mysql. Eu folosesc functia mysqli_connect care inchide conexiunea dupa ce queryul este executat. Daca se atinge limita maxima de conexiuni catre baza automat sunt blocat conexiunile externe si nu-mi mia da voie sa folosesc. Ce as putea face in privinta asta ?
 17. Salutare, am nevoie de ajutor / sfaturi in legatura cu problema care am intalnito. Am un User Control Panel ce ruleaza pe baza de date MYSQL, acesta este configurat in asa fel incat sa incarce mereu date din baza de date si mereu se fac conexiuni catre MYSQL, iar cei de la host nu-mi permit mai mult de 25 de conexiuni, iar panelul face pt fiecare vizita si creeaza lag automat. Daca stie vreunu o solutie sa pot face o singura conexiun la baza de date sa nu fie nevoie sa ma conectez de n ori la baza, o conexiune globala cum s-ar zice sau poate stiti o alta solutie, Multumes
 18. Da am uploadat fisierul, am selectat si grupurile dar stiu ca mai trebuie ceva facut dar nu-mi amintesc ce. Am mai facut asta odata si aceeai problema am intampinat, dar acum nu-mi aduc aminte care era setarea "minune"
 19. Salutare, am instalat global forum message dar nu-mi afiseaza mesajul, ce setari trebuie sa-i mai fac ? Am modificat acolo la system settings la hooks
 20. Am rezolvat reintaland forumul + backup 3.4.8 folosesc am facut setari aiurea cand l-am instyalat prima data.
 21. Dupa cum spune titlul, nu am gasit nici o optioune sa pot modifica adresa forumului, adica adresa acre o setezi atunci cand il instalezi. Eu am instalat pe http://xdevil.ro/forum crezand ca nu mai face probleme daca accesez http://forum.xdevil.ro si m-am inselat face probleme nu recunoaste. Acum as vrea sa mut daca pot sa functioneze corect pe http://forum.xdevil.ro . Daca stie careva sa-mi spuna !
 22. Am rezolvat problema. Am luat toate tabelele din baza de date mysql la rand si am copiat tot ce tinea de topicuri, forumurile, posturile, categoriile, accesele, gradele, etc. sunt multe. Acum merge puteti inchide topicul.
 23. Eu stiu asa, cand rezolvi problema la care ceri ajutor spui si cum ai rezolvat-o altfel ce facem suntem ajutati dar nu ajutam .... spune si tu cum ai rezolvat poate vor mai fi si alti care intampina problema asta. Fara suparare !
 24. Nu cred ca poti face asta, tie greu sa creezi niste forum-uri / categorii ? munca mai grea e la continut (ce scrii in ele).
 25. Salutare, am o problema cu topicurile / categoriile. Deci am instalat forumul si am back-up cu baza de date salvata recent, problema e ca nu pot incarca toata baza de date pentru ca sunt setari gresite facute in aia, am nevoie sa incarc doar forumurile si topicurile. Am incarcat cam tot ce am crezut eu ca trebuie adica tabelele: forums, topics, recent post si cam atat cred. Problema este ca de incarcat se incarca in baza de date, dar pe forum nu afiseaza decat o categorie si 2-3 forumuri / topicuri. Am uitat ceva sau ce trebuie facut care stie sa-mi zica. Multumesc ! Am uitat sa precizez, toata treaba am facut-o copiind dintr-o baza de date intralta.
×
×
 • Create New...