Jump to content

Eddie Oprea

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Eddie Oprea

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pai depinde ca ce preferinte ai... Daca vrei design si un look mai bun, alege Iphone. Daca vrei sa fie ca specificatii mai tare, atunci alege Samsung. Totusi eu ti-as recomanda un HTC M8, nu M9 ca gama de M9 este din plastic si nu e asa buna.
 2. Ultima parte cu pacalirea nu stiu daca ar merge din moment ce tu dai un document word / text in care trebuie sa fie textul dupa regulile impuse de Academia Romana in ceea ce priveste citarea si redactarea unei lucrari stiintifice.
 3. Ai uitat sa zici de M-urile de la HTC, care sunt peste nivelul Iphone-urilor cu foarte mult cum ar fi functionalitate, memorie, durabilitate, durata a bateriei si alte chestii. Iphone nu este neaparat telefonul bogatiilor, doar ca cei care-l au se cred mai interesanti (unii, nu toti) si asta e un stereotip. Ca si concluzie, Iphone-urile nu se pot ridica in veac in specificatii cu marci precum Samsung, HTC, Blackberry, LG, s.a.m.d. din motivele ca ei doresc sa au o crestere foarte inceata si un telefon care sa se asemene cu un gadget cu design, nu cu o functionalitate cine stie ce.
 4. Da, lucram impreuna dar ala nu a pus asa concret problema
 5. Deci am o problema cu maintitle-ul, am facut un maintitle in PS si la categorii in prima faza se vede calumea, pe cand la bara de la footer nu, si la fel cand te bagi pe o sectiune dintre categorii, se vede adaugita si in dreapta si in stanga. Imaginea: Din cate stiu eu ca sa nu se intample problema intampinata trebuie sa nu se repete maintitle-ul punand o structura sau o sintaxa ceva, dar nu mai stiu. Cred ca aici trebuie sa modific: Multumesc anticipat!
×
×
 • Create New...