Jump to content

musetel

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About musetel

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. musetel

  am cv probeme cu volumul leptopului

  Speakers-ul functioneaza ?
 2. musetel

  No speakers or headphones are plugged in :(

  Uita-te prin Control Panel, mai precis la Souns si vezi ce iti apare. Scrie exact ca driver-ul pentru placa audio nu este instalat. Uita-te prin asta, poate rezolvi ceva : click Pe site-ul producatorului ai incercat sa cauti driver-ul?
 3. musetel

  No speakers or headphones are plugged in :(

  Ai incercat sa faci si update la driver, din Device Manager ? Unele drivere sunt plug and play, precum si driver-ul pentru placa audio(cel putin de la windows 7 in sus, sunt instalate automat de SO). Posibil sa fie vreo problema la ea daca nu o gaseste so-ul, dar poate si la port-ul jack. Poate nu face bine contact, umbla putin pe acolo, vezi ce se intampla.
 4. Posibil ca pc-ul sa fie electrizat, ce sa zic(de la socuri..). Ceva de genul acesta am intampinat si eu, la service mergea bine si cand am ajuns acasa,pana, luase o pauza. Uita-te si la portul de la placa video, poate nu face ceva contact, ori e dus monitorul, ce sa zic. Xep, cand este vreo' problema legata de un pc, tu repede cu "pasta termoconductoare", nu toate problemele apar de la ea.
 5. musetel

  Sunetul nu se aude pe Windows 10!?

  Alin, in coltul din dreapta, cauti speaker-ul. Click dreapta pe el si te duci la "Sounds" Si uita-te daca e pus pe enable chestia asta :
 6. musetel

  Internet foarte, foarte incet.

  Care este configuratia laptop-ului ? Ce windows folosesti ? Problema poate sa fie si de la reteaua wireless, dar si de la laptop.
 7. Vezi si asta. In principui tutorialele creeate de ei sunt bune. Nu inteleg de ce ai ales un laptop fara SO, cand gasesti laptop-uri foarte bune cu windows implementat. Era mai ieftin?
 8. musetel

  Pareri EnGame.Ro

  Da, de mult. Iti dau si tie 1 leu ?
 9. musetel

  Pareri EnGame.Ro

  Incearca din nou. Vorbesti de rau despre alte comunitatii cand a ta e pe moarte. Majoritatea postarilor tale se refera la "licenta" deparca tu l-a inceput ai fost "licentiat".
 10. musetel

  Cerere avatar

  As avea si eu nevoie de 2 avatare, o sa las mai jos o schita cum as vrea sa arate. Momentan, nu am timp sa detaliez cum sa fie, dar sper sa reusiti sa faceti ceva. http://imgur.com/a/gEi65
 11. musetel

  Transfer la profil matematica-informatica?

  Discuta cu dirigintele. El/ea ar trebui sa-ti ofere destule detalii despre transfer.
×