Jump to content

Alex112911

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alex112911

 • Rank
  User Nou
 1. Salut!!! Vreau sa va intreb ce casti imi recomandati dintre Natec GenesisH59 si castile Positive Vibration by Marley sau daca aveti alte recomandari. Buget maxim 200 lei. Castile vor fi folosite la ascultat muzica pe pc si telefon si putin gaming. Multumesc anticipat!!!!
 2. Heyyyy! Am nevoie de ajutorul vostru in alegerea unui trepied. Buget maxim 150 lei. Am vrut sa imi cumpar trepiedul Hama Star 62 dar nu stiu daca e cel mai potrivit pentru mine. Trepiedul nu trebuie sa suporte o greutate mare. Bine, minim 3 kg. Trepiedul îl voi folosi mai mult pentru poze si timelapse-uri mai putin pentru video. Astept pareri. Multumesc anticipat.
 3. Heiii!! Vreau sa va intreb care trebuie sa fie distanta focala la o fotografie macro. Multumesc anticipat!!
 4. Salut!!! Vreau sa stiu daca aceste lentile pentru telefon: Kit Lentile Foto 3-in-1 Fisheye, Wide Angle si Macro sunt combatibile cu LG G3. Stiu ca in descrierea produsului nu scrie dar am observat ca sunt multe telefoane cu aceeasi diagonala cu telefonul asa ca nu prea sunt sigur. Si mai vreau sa stiu cat de buna e lentila macro. Multumesc anticipat. Va stept parerile!
 5. Salut!!!! Doream sa va intreb cand fac o fotografie noaptea cum ar trebui sa fie ISO-ul, timpul de expunere, balanta de alb diafragma si celelalte chestii. Pe scurt cum trebuie sa iasa bine o fotografie pe timp de noapte. Multumesc anticipat!!!
 6. Salut!!! Voiam sa va intreb daca trepiedul kit vision cu suport pentru telefon large este combatibil cu LG G3 si care ar fi inaltimea maxima a trepiedului. Daca aveti si alte pareri de trepiede pentru telefoane as fi bucuros daca le-ati spune. PS:Vreau sa folosesc mini trepiedul pentru facut time lapse-uri si macro-uri la flori. Multumesc anticipat
×
×
 • Create New...