Jump to content

Alexe

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alexe

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, Am un forum cu platforma ipb 4.1.19, vreau sa dau upgrade la ipb 4.2.6 ! Am facut back-up am urcat fisierele necesare insa cand vreau sa dau upgrade, imi apare asa: https://imgur.com/4FDqR3Z dupa care ii dau continue si imi apare asta : https://imgur.com/a/biMbb si nu ma lasa sa merg mai departe. Ma ajuta cineva ?
 2. opacity 0.2 ->> Asa am gasit, am sters am modificat dupa pe 0 dar tot dispare...
 3. Ce nu ai inteles din ce am scris mai sus ? Pur si simplu, butoanele din headear imi dispar dupa 2 secunde. Prima data arata asa: https://postimg.org/image/v6wys90k1/ Dupa ce dau un refres la pagina, incepe sa dispara : https://postimg.org/image/4983nmm8h/
 4. Salutare PCT, am si eu o problema cu butoanele din header si nu stiu sa o rezolv. Cand dau refres la pagina sau intru pe o sectiune din forum, butoanele din header imi dispar dupa 3 secunde, de ce ?
 5. Alexe

  Problema banner

  Salut, intrii in AdminCP, apoi Loock & Feel > Selectezi tema ta > CSS > ipb_styles.css > si cauti Sper ca te-am ajutat.
 6. Salutare, am pus o tema pe forumul meu si nu stiu cum sa schimb link-ul butoanelor acestea : Ma ajuta cineva , va rog!?
 7. Deci ma poti ajuta tu? Da-mi pm ca nu pot sa-ti dau eu si vorbim!
 8. NU ma intereseaza cat ma costa, eu vreau sa ma ajute sa fac platforma..
 9. Salutare. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Imi puteti spune ce platforma folosesc cei de la cs-boost? As vrea sa imi deschid si eu un site ca al lor. Ma poate ajuta cineva?
×
×
 • Create New...