Jump to content

ReDDy

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ReDDy

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Firma se bazeaza pe gazduire web in prim plan, servere dedicate, vps-uri, domenii, iar ulterior voi adauga si alte servicii.. Daca mai ai intrebari, astept !
 2. Salut ! Caut echipa pentru o firma de hosting, ofer salarii atractive, firma este inregistrata SC. Ofer si cer maxima seriozitate, iar punctualitatea e pe primul plan.
 3. Da..cu siguranta! Caut echipa, pentru detalii, mesaj! Deja asta e in derulare...am creat SC pentru asta. Multumesc mult!
 4. Salutare tuturor ! Revin cu o intrebare la voi si as vrea sa stiu daca se merita sau nu... Doresc sa deschid o firma de hosting cu acte in regula, servere dedicate NU VPS-uri Credeti ca s-ar merita ?
 5. Salut.Am incercat cu orice versiune IPB ,as dori 3.4.9,dar nu stiu de ce ...Am si eu o mare problema....nu stiu de la ce provine sau care e bugul....mi se tot schimba aiurea linkul aiurea la meniuri,membri,categorii,subforumuri...etc De la ce poate fi ?
 6. Salut PCtroubleshooting.RO . Ce parere aveti despre aceasta comunitate ? Note de la 1 la 10 . In limita bunului simt,rog seriozitate.
 7. Tot dispare meniul de sus,cu logare,profil,logo etc. Rezolvare.. ?
 8. Daca ai citi mai sus,vei vedea.
 9. http://imgur.com/a/9UQzO uite acum a disparut..si cand apare , apare logo si cu cateva imagini in spate..nu stiu de la provine problema asta..ajutor ?
 10. http://imgur.com/a/Lzbiv , problema asta o am , help ?
 11. Salut.Am o problema cu logo-ul si meniul de sus,folosesc tema BLOWN V9.3,nu cea de pe net..va rog , o rezolvare?
 12. Cineva.. ? Am nevoie urgent.
 13. Salut.As dori tema Blown v9.3 Multumesc,raman recunoscator..
×
×
 • Create New...