Jump to content

Delincvent

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Delincvent

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Poi dupa ce l-am primit de la service am bagat iar windows 8.1 pro de pe file list Apoi upgrade la windows 10 pro Nici o schimbare la fel ca inainte face
 2. Man ce facem cu ele le vindem? :))

 3. Inainte sa il trimit la garantie am facut un test cu hd tune si un stress test si temperaturiile in aida erau ok in limitele normale dupa o ora de CS GO am facut aceste teste l-am trimis la garantie si domni au zis ca a fost curatat sistemu de racire si a fost testat 24 de ore in LOAD Deci nustiu ce ar putea fi ori hardu e prea nasol varianta naspa ori ar fi ok sa i pun un SSD? si asta sa il fac extern?
 4. Salut Am o problema cu un ACER ASPIRE E5-572G (i5 2.6ghz pana la 3.2ghz boost, 4gb ram 1600mhz, 2gb video NVIDIA 840M, 1tb 5400rpm) De curand l-am trimis la service sa il curete inauntru pentru ca mergea tot mai greu si in jocuri si pe net Incep prin a spune ca pe net merge groaznic pana si la pozele de pe facebook astept sa se incarce, la intrarea pe pagini merge greut,chinuit se misca greu windowsul desi am bagat windows curat nou 8.1 si am facut update la 10 si merge groaznic pornire putin greoaie 1 minut i ia, apoi in programe intra chinuit. Sa trec la jocuri cu aceasta configuratie ma gandesc ca ar trebui sa mearga lin CS GO macar pe HIGH sau MEDIUM, dar pe orice as pune la setari imi da unele framuri si blocuri dinalea mici in joc, imaginea se vede asa parca se incarca mai greu! in GTA V la fel cand merg repede cu o masina sacadeaza putin ca si cum s-ar incarca harta o milisecunda Cand incerc sa vad un film online merge 5 minute apoi iar se blocheaza iar buffeaza si tot asa Netul e de la Telekom cea mai mare optiune 15000mbps download si 0.900mbps upload nu cred ca ar fi de la net pentru ca as a face si pe cablu si pe wireless Se simte ca laptopul e de vina nu netul pentru ca orice fac merge intarziat Sa fie HDD?? sau ce dumezeu sa fie?
×
×
 • Create New...