Jump to content

Ura[G]anX

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ura[G]anX

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ura[G]anX

  LG G4C se misca foarte greu!?

  Am avut suficienti bani pentru a cumpara un telefon insa nu as fi avut ce face cu un telefon mai bun, gen Iphone sau un Samsung Galaxy la in jur de 1.500 lei, pentru ca il scap foarte repede jos. Asta l-am scapat la greu si nu are nimic, un Iphone 7 scapat jos nu stiu cum reactioneaza. In concordanta cu ceea ce ai zis tu: eu oricum imi cumpar un Iphone 7, 8 sau X, insa acest telefon vreau sa ramana cuiva din familia mea, nu vreau sa il arunc, atat cat a costat el, e un telefon care poate ca trebuie salvt, la 240 de euro nu cred ca e un telefon chiar atat de slab. Alte idei va rog?
 2. Ura[G]anX

  LG G4C se misca foarte greu!?

  Da, am descoperit acum ca e o aplicatie dupa cum se vede, insa ceea ce imi recomanzi e ceva destul de iesit din comun. Sa schimb telefonul dupa doar cateva luni din cauza faptului ca ceva imi ocupa prea multa memorie? Sa il arunc pe asta?
 3. Ura[G]anX

  LG G4C se misca foarte greu!?

  Salutari tuturor. Detin un LG G4C achizitionat anul trecut (27 iulie) direct din magazin, nu e la mana a doua sau mai stiu eu cum, e nou. De o vreme am inceput sa observ faptul ca memoria telefonului este din ce in ce mai plina (8GB are capacitatea maxima), iar el in prezent ocupa 7.55 GB din 8GB. Am crezut si am fost sigur ca de vina sunt pozele si fisierele pe care eu le detin, asa ca am decis sa achizitionez un card de date de 16 GB pe care sa stochez toate datele, pe care le pot stoca, inclusiv cateva aplicatii (Facebook, Facebook Messenger, Snapchat, Instagram), aplicatii mari, insa tot asa sta treaba, imi ocupa la fel, 7.55 GB din 8 GB. Datele sistemului ocupa 4.55 GB. Am sters datele cache, am instalat o aplicatie care am crezut ca ma ajuta (Clean Master), insa tot asa e. Doresc si eu sa stiu ce probleme as putea avea, daca se poate repara ceva sau ramane asa definitiv. Apropo, versiunea Android este de 6.0 si printr-o mare ciudatenie imi apare o eroare (cateodata) care specifica ca: ''Din pacate IOS 11 s-a oprit''.
 4. Ura[G]anX

  Beep-uri cand apas 2 taste

  UP, alte sugestii?
 5. Ura[G]anX

  Beep-uri cand apas 2 taste

  Nu prea stiu ce sa zic, am uitat (scuze) sa specific si faptul ca aceasta problema a inceput dupa reinstalarea windows-ului, de atunci, dupa orice reinstalare avand acelasi efect.Pana cand sa reinstalez in ziua aceea windows-ul, tastatura functiona perfect, adica, o am de mai bine de 10 ani si va spun sincer, a fost o tastatura excelenta, dar toata problema se trage de la o anumita reinstalare a windows-ului, oare de aici sa fie?
 6. Ura[G]anX

  Beep-uri cand apas 2 taste

  Rescriu totul: Am un PC cu sistem de operare Windows 7 64 bit.Detin o tastatura PS/2 cu o problema, si anume: odata ce solicit (apas) pe 2 butoane / mai mult de 2 prin boxe mi se transmite un anumit beep, cum ca se blocheaza, iar in acel timp, butoanele apasate nu isi fac efectul dorit. Exemplu: apas sageata sus + s nu merge butonul s si tot asa, adica, al doilea buton apasat nu functioneaza. Am testat in FIFA aceasta problema, adica, am tinut apasat pe sageata sus + s si nu mergea sa pasez, se auzeau beep-uri in boxe (doar in boxe).Precizez ca problema persista in orice aplicatie, inclusiv pe desktop. Am dezactivat sticky keys si e tot la fel, problema persista in continuare. Windows-ul este activat cu licenta si nu dispune de adaugari in + fata de varianta originala, antivirusul nu gaseste niciun virus care sa reprezinte o rezolvare a problemei, iar in legatura cu driverele, sunt la zi.
 7. Ura[G]anX

  Beep-uri cand apas 2 taste

  Nu am instalat nicio tema customizata, iar al doilea link nu mi-a fost de folos. Precizez ca e PC, nu laptop.
 8. Ura[G]anX

  Beep-uri cand apas 2 taste

  UP: acest topic nu trebuia mutat aici, problema persista pe toate tipurile de jocuri, dar nu numai, si in desktop sau in alte aplicatii.
 9. Ura[G]anX

  Beep-uri cand apas 2 taste

  Am facut asta si e aceeasi situatie. Beep-urile se aud din boxe, doar din boxe.
 10. Ura[G]anX

  Beep-uri cand apas 2 taste

  Buna tuturor, joc FIFA de foarte mult timp si din obisnuinta ma pricep doar pe tastatura, insa, de ceva timp am intampinat o problema.Intrasem la un moment dat in FIFA sa ma joc, am intrat in meci si totul mi se parea ok, pana acum am apasat pe sageata sus + s, sa pasez.Am tastat asta si aud beep-uri din boxe.Desigur, nu mergea sa pasez.Prima data am fost calm, dupa incerc sageata stanga + pasa, tot nu merge.Apoi incerc sageata stanga + sageata sus, sa merg in diagonala, iar beep-uri.Am luat tastatura pe urma si am curatato de toate prostiile si mizeriile, iar pe urma, incerc iar.Intru in meci, etc, apas iar combinatiile de mai sus, aceeasi situatie, beep beep beep.Incerc pe urma sageata dreapta + s si merge, sageata jos + s si merge, doar combinatiile celelalte nu. Ajutor?:)
 11. Ura[G]anX

  Tastatura nefunctionabila pe Desktop

  Altcineva?Nu am gasit inca nicio solutie.
 12. Ura[G]anX

  LG G3S se opreste instantaneu!?

  Am decis sa trimit telefonul inapoi in Spania, acesta fiind in garantie am tot dreptul sa cer inlocuirea acestuia sau reparerea lui gratuita, nu vreau sa ma implic mai mult deoarece politia de garantie a companiei este foarte dura, asadar, multumesc pentru sfaturi si va doresc succes tuturor.
 13. Ura[G]anX

  LG G3S se opreste instantaneu!?

  Acesta este spatele lui, butonul pe care il vedeti este cel de pornire, in laterale nu are absolut niciun buton, sa spun cu cea mai mare sinceritate.Ma uit bine la el, e chiar in fata mea, nu sunt chior
 14. Ura[G]anX

  Tastatura nefunctionabila pe Desktop

  Da, in BIOS pot intra cu tastatura.
 15. Ura[G]anX

  LG G3S se opreste instantaneu!?

  Problema e ca acest telefon nu are buton de volum tare sau incet, volumul acestuia este setat doar din interiorul lui. Fara cartela se comporta exact la fel.
×