Jump to content

Şucăr

+Helpers
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Şucăr last won the day on July 28 2016

Şucăr had the most liked content!

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Şucăr

 • Rank
  Membru
 • Birthday 12/02/1996

Contact Methods

 • Website URL
  sampromania.com
 • Yahoo
  ashcoo_l

Profile Information

 • OS
  Windows 7

Recent Profile Visitors

1,805 profile views
 1. Toate la low ingame, mă interesează gen nişte setări optime pentru acest model de placă şi pentru San Andreas, ştiu, nu sunt cele mai bune componente, dar pentru samp e okay.
 2. Salut, de curând am luat un laptop, procesor i3 şi placă nvidia geforce 920mx. Vreau nişte setări pentru această placă, mai exact pentru jocul SAMP, Gta san andreas, bănuiesc că trebuie să am ceva fps-uri, am căutat ceva pe net dar nu prea dă randament
 3. Şucăr

  Placa video CS:GO

  Mai bine iau ceva nou. Ceva ok pana in 2000 de lei? (ma refer la o unitate gaming)
 4. Şucăr

  Placa video CS:GO

  Am procesor de la amd, vreau o placa mai buna decat asta in orice caz, 70-80 macar, pana iau alta unitate. Nu vreau cine stie ce placa.
 5. Şucăr

  Placa video CS:GO

  Uitasem. Daca am placa integrata, e problema?
 6. Şucăr

  Placa video CS:GO

  Salut. M-am apucat de CS:GO, si nu am o placa destul de decenta, care sa duca macar 150-200 FPS-uri, fara frame sau alte prostii. As vrea sa achizitionez o placa, nu foarte scumpa, ceva la 200-300 de lei, repet, strict pentru cs:go. Specificatii: https://imgur.com/a/kyfqS8L Recomandari guys?
 7. Şucăr

  Un altfel de crash, @CS

  Up.....
 8. Şucăr

  Mi se blocheaza mouse-ul fara motiv

  Ia altul, sunt ieftine
 9. Şucăr

  Un altfel de crash, @CS

  Am reinstalat si jocul si steam-ul. Nu am modul ala, am doar opengl si software. Si iti dai seama ca nu e de la asta e. Când ma dă afară ti-am spus, se deschide ceva dar nu ai timp sa vezi, si se aude sunetul ala de sistem de la win 10. Nu poți zice ca e de la vreun driver sau windows update, pt că eu am dezactivat updateurile demult.
 10. Şucăr

  Un altfel de crash, @CS

  Nu, nimic. Am instalat Cs:GO, m-am jucat putin, si l-am dezinstalat. De la asta sa fie oare? Dar tin minte ca atunci dupa ce am dezinstalat go am jucat 1.6 si nu m-a dat afara. Si acum m-a dat afara, si cand m-a dat imediat a aparut pe desktop ceva alb ca si cum as deschide notpad. Dar nu ai timp sa vezi ce e, ca imediat dispare.
 11. Şucăr

  Un altfel de crash, @CS

  Salut. Am o problemă cu CS 1.6. De câteva zile mă dă afară din cs, după ce joc ~1 oră mă dă afară. Dar jocul nu mi se închide, rămâne pornit în bară. E ca şi cum aş apăsa tasta win. Cs-ul e pe steam. De la ce să fie oare? @Artanis
 12. Şucăr

  Configurare DPI mouse pentru CS 1.6?

  Mersi pentru sfat. Dacă mai are cineva sugestii,vă rog.
 13. Şucăr

  Casti gaming de 100-120 lei?

  Nu ştiu dacă mai e valabil, dar îți recomand mărcile razer, steelseries. Astea depăşesc suma de 100 de lei, însă îți poți lua şi azusa, o marcă bunicică şi destul de ieftină.
 14. Salut, am un mouse steelseries rival 100. Vreau să-l configurez în așa fel să se miște bine în CS. ( ce setări dpi să-i pun, accelerație, poolrating, etc. ) Cum nu mă prea pricep să-l configurez ( am luat driver-ul original de pe site-ul lor ), însă, sunt cam paletă. Vă las și o poză să vedeți ce și cum.
 15. Cauți cu CTRL + F numele meniului, şi modifici URL-ul.
×