Jump to content

NoNamed

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NoNamed

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NoNamed

  Problema viewtopic

  Merci, mi-am dat seama pana la urma.
 2. NoNamed

  Problema viewtopic

  Salut, Am facut update la IPB 4.1 si am pus tema play-arena. Se pare ca dupa ce setez tema cand vreau sa deschid un topic imi da eroarea cu "Page isn't working" - "is currently unable to handle this request." . De la ce e si cum pot rezolva aceasta problema pe tema respectiva ? Pe cea default nu face asa.
 3. NoNamed

  Problema ecran murdar laptop?

  Deci nu prea am ce sa-i fac ? Sa mai fac o poza sa o pun ? Poate o intelegi mai bine ?
 4. NoNamed

  Problema ecran murdar laptop?

  Sa fiu sincer, nu-mi mai aduc aminte. Stiu ca am varsat o data suc, parca, dar nu am inchis clapa. Totusi, poate fi indepartata cumva chestia aceea?
 5. NoNamed

  Cum setez permisiunea?

  Pentru ca tu esti Fondator orice grad ti-ai da , da-ia poti . Fa-ti alt cont , de test , si da-ti pe ala administrator si incearca .
 6. NoNamed

  Problema ecran murdar laptop?

  E pe exterior , pentru ca daca dau cu unghia o simt , si scoate un zgomot de frecare ... Nu s-a luat deloc , cum am zis mai sus , am dat si cu spirt ,si cu solutie de geamuri ...
 7. NoNamed

  Cum setez permisiunea?

  In ACP , la tab-ul members , jos de tot ai Manage Admin Restrictions , da click si cauta Group ACP Restriction Permissions , dai Add group , alegi grupul administrator si setezi ce permisiuni crezi tu ca trebuie sa aiba administratorul pentru fiecare categorie , forum , membrii si sistem . Daca vrei strict pentru membri ca sa nu-si mai dea fondator , mergi la tabul members si acolo debifezi "Can Add Admins , Cand edit Admins , Can delete admins , Can suspend and unsuspend Admins , Can prune admins , Can promote members to Admin , Can Ban Admins , Can upload new photo for admins ?" . Toate acestea le debifezi si gata .
 8. NoNamed

  Problema ecran murdar laptop?

  Salut, am si eu o problema, sper sa ma puteti ajuta. Am un laptop Acer Aspire... Nu conteaza marca. Pe mijlocul ecranului am o dunga, e de mizerie banuiesc, pentru ca se simte la mana daca o ating. Nu stiu cum s-a facut acea dunga. Tot ce stiu e ca am observat-o la un moment dat, nu stiu sa spun daca a venit cu ea din fabrica sau nu, problema este ca nu o pot scoate. Am incercat cu solutie de geamuri, spirt si solutie speciala pentru ecrane LCD/plasme, degeaba. Solutia de ecrane mi-a curatat celelalte pete de pe ecran, dar din aceasta nici macar nu a sters un punctulet, ceva ... Pun poza mai jos, poate ma puteti ajuta ... Multumesc!
 9. NoNamed

  Prezentare NoNamed

  Salut ! Ma numesc Mario, sunt din Giurgiu, am 16 ani. Sper sa ne intelegem bine !
 10. NoNamed

  Cum ati ajuns pe PC Troubleshooting?

  Din rezultatele de pe google . Nu exista problema care sa nu fii fost discutata pe aici .
×