Jump to content

MihaiWiz

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MihaiWiz last won the day on March 19

MihaiWiz had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About MihaiWiz

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut , am cautat pe net si am dat de acest CUI, cod de identificare fiscala. Si am si eu o intrebare, daca iti deschizi un site cu plata online ai nevoie de acest CUI ?
 2. Ma voi interesa, multumesc. Si platile online cum se fac ? Gen , eu voi avea paypal/paysafe/skrill , e tot un plugin pentru chestia asta ?
 3. Salut, poate asta e o intrebre stupida, dar am nevoie de un raspuns rapid. CUM SE INCEPE UN SITE, MAI BINE SPUS UN MAGAZIN ONLINE. Sa zicem ca am domeniu .com, si webhost (le am), ce urmeaza dupa? Sincer, nu stiu absolut nimic legat de acest domeniu, de fapt stiu putin IPB, dar nu prea ma ajuta. Va rog sa ma ajutati, chiar vreau sa aflu mai multe despre acest domeniu. Nu imi trebuie un site foarte profesionist, vreau ceva gen ca www.imfifa.co, de fapt chiar mult mai mic, vreau doar pentru romani. Multumesc!
 4. URGENT! CAUT OM CARE SA MA AJUTE CU SITE-UL ,AM DOMENIU SI AM SI HOST.
 5. Risti ban daca iei cantitati mari de Coins, dar e greu ! Gen daca iei azi 1mill , maine 1mill si tot asa risti ban! Dar e greu sa iei ban, ca toti cumpara regulat.
 6. SKYPE : mihaitapoli1 facebook : Mihai Alexandru
 7. Afacerea merge bine,daca vreti va dau link-ul de la pagina mea de facebook, acolo postez mesaje cand cineva da o parere buna despre pagina si cumpara. Si da am scris gresit , englezesti acum mi-am dat seama cum suna, in fine te-ai prins tu. Si nu cred ca e greu sa iti deschizi un site de acesta si in Romania, domeniu nu prea conteaza , e 5EURO + webhostul 3euro, trebe doar sa ai niste cunostiinte in acest domeniu, eu asta caut.
 8. Salut, daca acest topic nu a ajuns unde trebuie rog un administrator sa-l mute. Bun, ideea e ca vreau sa aduc ceva nou in Romania, si acum voi explica ce. Nu stiu cine a auzit de FIFA COINS, COINS-URILE SUNT NISTE BANII IN FIFA , NISTE BANII FOARTE VALOROSI IN JOC. Puteti cauta pe google FIFA COINS , ve-ti ajunge la pagina 30 google , si inca sunt site-uri, dar SURPRIZA , nu si in Romania. Eu stiu sa preiau comenzi, sa vorbesc cu clientii, eu chiar acum am o pagina de facebook unde vand acesti coins, si pot spune ca fac destui de multi bani. Ideea e ca vreau pe cineva care poate sa ma ajute, eu nu prea le am cu webdesign-ul , vreau un partener pentru aceasta noua afacere, daca pot sa-i spun asa. Ideea e ca , daca facem ce am eu in minte, vom ajunge la peste 600 lei pe luna. Aici sunt niste site-uri englezesti, sper ca nu e reclama, va puteti uita la preturi, prefer pe cineva care e mai cunoscut in acest domeniu cu FIFA COINS: https://www.xtmmo.net/, https://www.mmoga.com/, http://www.imfifa.co/. Si mai sunt alte 100 Multumesc pentru intelegere , o seara placuta.
×
×
 • Create New...