Jump to content

FlorinFx

Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About FlorinFx

 • Rank
  Incepator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare pctroubleshooting, pentru cei care inca mai folosesc IP.Board 3.4.x va pun la dispozitie o tema free. Link download.
 2. Salutare baieti, dupa cum stiti in boarIndexTemplate pentru a arata numarul membrilor de pe forum codul este urmatorul : {$stats['info']['mem_count']} Ei bine cum ar trebuie sa il pun sa-mi apara numarul membrilor si in index.html? - la fel si cel al topicurilor, postsarilor si most online.
 3. Se poate da tc, multumeac frumos pentru raspunsurile voastre.
 4. Inchis, se vinde. Nu stiu daca e chiar asa cum zici tu dar oricum siteul este in vanzare. Recomanzi pe cineva ?
 5. Salutare baieti, stie cineva vrun site unde pot plati o reclama pentru popularea unui forum?
 6. UP, trebuie sa existe o solutie gen : reinstalat ipb pe aceasi baza de date dar fara like-uri salvate in acea baza de date.
 7. Da, si acum am observat ca la membri noi pe forum le functioneaza penrfet notificarea, doar cei care au primit like cand era pe Positive Reputation Points nu le merge.
 8. Salut baieti, recent am dat peste aceasta problema Si as dori sa reinstalez ipb3 pentru rezolvarea acestei probleme. Pot oferi 2 euro paypal pentru cine ma va ajuta sa rezolv problema.
 9. Salutare tuturor, vreau sa va prezint o tema facuta de mine si as dori sa aflu niste pareri din partea voastra forumul este http://gamingfx.ro/forum/ PS: Nu va apucati sa comentati prosteste doresc doar pareri despre tema nimic mai mult.
 10. ipb_styles.css cauta urmatoarea linie LAYOUT primul rezultat, si mai jos putin vei avea width: Modifica dupa placul tau.
 11. Salutare tuturor, am descarcat hook-ul steam group problema e ca apare in rusa. Cum il pot traduce?? PS: La-m descarcat de pe diverse site-uri si tot in aceasi limba se instaleaza chiar daca in imagini arata ca e in engleza.
×
×
 • Create New...