Jump to content

sp33ddinamo

Members
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sp33ddinamo

 • Rank
  Incepator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ce mi-ai dat tu am deja, dar este pentru posturi, eu am nevoie de un plugin pentru chat
 2. Salutare PCT, am si eu o intrebare? Stiu ca pe ipb 3 era un plugin care cand dadeai tag cuiva aparea culoare gradului pe care il avea acesta. Exista si pe ips 4.4 asa ceva? Multumesc.
 3. mersi pt ajutor, se poate da tc
 4. nu caut pentru ipb, caut scrip separat pentru o pagina web
 5. in principal pentru cs 1.6 / samp / cs go / mc (jocurile de baza)
 6. Salutare PCT, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un script servers-list? Multumesc
 7. Salutare, am o problema la sidebar, primele pluginuri din sidebar sunt ok, dar ultimele 3 sunt fixate in sidebar (nu le pot sterge, edita - cele cu punct - am pus cu cerc verde in poza sa se vada), dar singura problema nu e asta, cand dau sa editez sidebar-ul cele 3 (fixate) coboara foarte jos si apare un spatiu foarte mare in sidebar care este gol, iar o a 2-a problema ar fi ca nu mai pot adauga nimic in sidebar... adica adaug, imi arata ca e adaug si dupa ce dau finish editing nu apare nimic... daca intru din nou in meniul de la sidebar ceea ce am adaugat, a disparut... Va las mai jos niste poze din care o sa va dati seama mai usor care este problema https://imgur.com/a/yMaiYJ0
 8. am inteles, dar ma gandeam ca exista si alta solutie
 9. ms la 1 am reolvat, dar la 2 apare scris cu codul... nu exista alta varianta?
 10. As avea si eu 2 intrebari: 1. cum scot acel simbol din chenarul verde 2. cum adaug culoare pentru un cuvant din subforum (chenarul albastru) poza: https://imgur.com/F6m9Uqy
 11. am schimbat si a mers pana la un anumit punct
 12. Am incercat toate versiunile de la 4.0 pana la 4.4.3 si nu merge nici una... Pun arhiva pe site, de exemplu ca in poza, prima data am incercat un test, deci nume.ro/test1, apoi dezarhivez si normal ar trebui sa imi apara pagina de intall, dar apara ca in prima poza... Daca incerc sa fac manual sa ajung la nume.ro/test1/admin/install/installing.html imi apare o pagina care poate fi vazuta in poza a 2-a. Cum rezolv sa instalez si eu versiunea 4.4.3? Prima poza: A 2-a poza:
 13. Salutare. Vreau sa adaug de ceva timp pe forum acele imagini cu pro / contra / tc... etc (intelegeti voi) Problema e ca imaginea este foarte clara in pc, dar cand ii dau upload ca emoticon apare foarte neclara... Va las mai jos o poza sa vedeti ce urat se vede... https://i.imgur.com/MN4CGkR.png si poza arata asa https://i.imgur.com/En7Cg48.png Ma puteti ajuta sa fac sa se vada clar si pe forum? Multumesc :)
 14. am gresit... de la graba... 3.4.8, dar am facut update la 3.4.9
 15. am incercat, da nu merge... de aceea am si facut topicul... ca stiu sa dau si eu search, dar daca nu a mers...
×
×
 • Create New...