Sho-Kar-ON

Members
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Sho-Kar-ON

 • Rank
  Ucenic
 1. Salut, se merita upgrade la urmatorul sistem: -procesor: AMD A4-4020 3.2Ghz -RAM: 4.00GB Single-Channel DDR3 -placa de baza: ASUSTeK A55BM-E (FM2+ ) -placa video: 768MB ATI AMD Radeon HD 7480D -HDD: 500GB Daca se merita, ce ar trebui schimbat prima data?
 2. pai asta depinde de tine, daca nu ai un minim de cunostinte... nu ai postat nici codul..
 3. Nu mai folosesc de mult IPB 3.4.x, vezi ca in fisierele temei la edit(acp->look $ feel->tema->scripting tema) ai ceva cu userpanel, infopanel sau ceva gen
 4. Salut, imi cer scuze daca nu am pus un titlu potrivit. Doresc sa modific culoarea(#1f1f1f) in alta culoare, unde gasesc CSS-ul de la ele ca am cautat culoarea cu ctrl+f si nu am gasit-o.. Multumesc!
 5. Salut, poate suna ridicol dar vreau sa trec inapoi la IPB 3.4.9 de la 4.1.19.3 . Se poate trece, daca se poate cum? Multumesc!
 6. Am selectat versiunile am vazut ce trb modificat, dar e foarte mult, alta metoda nu exista? Tema e facuta pe o versiune foarte veche...
 7. Salut PCT, folosesc tema ptr IPB4 de la play-a****.r* pe forum modificata. De la update IPB4 la un IPB4 mai nou imi apare urmatoarea eroare: ============================================================== Sorry, there is a problem The CSRF protection key did not match. This may indicate a plugin or theme is out of date. Please contact technical support for more information. Error code: 2S119/1 Contact Us ============================================================== Am verificat pe tema default si nu am probleme, e de la tema.Multumesc!
 8. Salut PCT, am facut upgrade la IPB de la 3.4.8 la 4.1.19.3 , toate bune si frumoase pana la final, am dat upgrade, am creat baza daia cu utf8 s-a facut upgrade. Acum a aparut o problema, pot intra in ACp dar forumul nu imi merge. Multumesc!
 9. up, cineva? Un sfat?
 10. UP, nimeni?
 11. Salut, cine ma poate ajuta cu un grafic live ptr un server cs 1.6? Gen cum e ala micu de la gametracker, eu vreau ceva mai mare ptr index. Multumesc!
 12. De unde mai exact, nu imi dau seama de unde e...
 13. Salut, cum as putea sa scap de acel scroll bar? Din cate am observat apare doar pe pagina principala... Multumesc
 14. rezolvat, puteti da t/c , multumesc
 15. www.rigged.ro/forum