Jump to content

Sho-Kar-ON

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Sho-Kar-ON

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sho-Kar-ON

  Problema Group Management

  daca te referi la fundal, ai pus tu un fundal negru(uita-te la codul inserat de tine ptr culoare)
 2. Sho-Kar-ON

  Mutare director/folder forum IPS4

  Salut, am instalat IPS4 pe o cale(nume.ro/board/) si acum vreau sa il mut pe (nume.ro/forum/). Am mutat absolut tot, am modificat in conf_global.php calea si merge totul bine, dar nu apar iconitele(citeste tot cu nume.ro/board/etc). Am incercat sa ma documentez, dar am gasit topicuri doar ptr IPB 3.x. eroare in inspect element - https://prnt.sc/gjf28q iconite - https://prnt.sc/gjf2oh linie din conf_global.php - 'base_url' => 'http://rigged.ro/forum/', P.S. in a doua poza am intrat cu mozilla deoarece nu avea chache de la vechea cale(nume.ro/board)
 3. Sho-Kar-ON

  Virus tichete/voucher cadou pe WhatsApp

  Acest timp de mesaj circula si pe google, de ex am incercat azi sa descarc ceva de pe zippyshare si cand am apasat pe butonul "DOWNLOAD" m-a redirectionat spre un site cu acel mesaj. Mare atentie!!!
 4. Sho-Kar-ON

  Problema descarcare teme - ips4

  da am modificat .httacces adaugand urmatoarele linii ca sa pot incarca teme mai mari de 2mb php_value memory_limit 30M php_value post_max_size 100M php_value upload_max_filesize 30M edit+ in uploads/logs am decat un fisier index.html care e gol unde mai exact? Aparent, am sters liniile adaugate de mine si am incarcat iar fisierul .httacces si am incercat sa descarca tema de pe ips si a mers, problema era de la acele linii adaugate.
 5. Sho-Kar-ON

  Problema descarcare teme - ips4

  up
 6. Sho-Kar-ON

  Problema descarcare teme - ips4

  Salut, azi m-am intalnit cu o problema. Am vrut sa fac un backup la tema editata decatre mine si a aparut o eroare cand am apasat butonul download, chestia e ca decat la tema default nu-mi da eroarea resectiva, cum pot rezolva? -------------------------------------- Pagina nu funcționează Momentan, reclama.ro nu poate procesa această solicitare. HTTP ERROR 500 ------------------------------------ Multumesc!!!
 7. Sho-Kar-ON

  Problema Chat

  Imaginea nu merge, incearca sa dai revert la fisierele din tema respectiva
 8. Sho-Kar-ON

  Problemă după importarea backup-ului

  daca e backup full facut din cpanel si inca il ai acolo, roaga firma de host sa ti-l urce
 9. Sho-Kar-ON

  Problema boti

  Salut, nu ai nevoie de verificare email(pierzi lume multa) o intrebare de genul "cate litere are covantul "masina" si pui la rspuns 6 sase + capchta e suficient, am probat pe propria piele, am fost si eu invadat de booti din Rusia. EDIT: in legatura cu mailul, trb sa-ti faci mail gen info@numecomunitate.domeniu din cpanel -> functie si dupa care sa-ti faci setarile in acp dupa datele de pe cpanel de la mail ACP->system->system setings->emai-l setup si faci setarile
 10. Sho-Kar-ON

  Bug look of feel (2 teme default)

  am rezolvat problema reintroducand un backup vechi de cateva zile, am incercat sa introduc o alta tema si sa o fac default dar tot ramanea cea bugata pe default(erau 2 teme pe default, cand am setat alta tema pe default, a devenit cea nebugata vizibila si tot asa, cea bugata tot default)
 11. Sho-Kar-ON

  Stergere hook manual

  da e o aplicatie, scuze. am cautat peste tot, am sters ce am stiut ca e de la aplicatie, am intrat si in phpmyadmin am sters la fel nu stiu ce sa mai sterg...
 12. Sho-Kar-ON

  Bug tema

  e de la tema, la prima vedere pare sa fie din board index template, incarca dinou tema sub alt nume si copiaza board index template dinou
 13. Sho-Kar-ON

  Bug look of feel (2 teme default)

  Salut, un administrator de pe forumul meu a bagat o tema veche din pc-ul lui si a setat-o pe default, faza e ca sunt doua teme pe default, cum a reusit nu am idee. O solutie sa o sterg manual din ftp cumva? Multumesc!
 14. Sho-Kar-ON

  Problema Instalare

  ai in cpnael la categoria software functia select PHP version si iti selectezi tu versiunea 5.x si dai set
 15. Sho-Kar-ON

  Cum Pun O Noua "casuta" In Sidebar Ipb?

  Te rog deschide alt topic, deja asta e din 2014.
×