Tr0YB0Y

Members
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tr0YB0Y

 • Rank
  Junior
 • Birthday 09/25/1999

Contact Methods

 • Yahoo
  postolachecorneliulian@yahoo.com
 • Skype
  postolache.cornel
 • Facebook
  https://www.facebook.com/postolachecornel

Profile Information

 • Location
  Tecuci, jud. Galati
 1. Cum se instaleaza Math Editor pe IPB?
 2. Frumos frumos acum avem o problema, si eu am gasit scriptul .wrapper in inspectorare element dar in css-ul headerului n-am gasit nimic Am adaugat in CSS: .wrapper { margin: 0 auto; width: 100%; min-width: 990px; max-width: 1500px; } si s-a latit tot forumul cu tot cu imagine header.css: Iar in framework.css:
 3. Cum pot lati aceasta imagine cu tot cu bara de sus? Am incercat multe modalitati, incepand de la inspectorare element pana la fiecare detaliu in parte, am luat fiecare script CSS, am sters, am adaugat la loc, tot nu am gasit...
 4. Am rezolvat. Am gasit in alta parte sa modific, era din Applications & Modules > Manage Applications & Modules
 5. Version: IP.Board 3.4.6
 6. Ma refeream la text, cum modific urmatoarele texte: Messenger , Notifications, Forums, Members si Gallery
 7. Salut PCT, de unde modific toate cele aratate mai jos?
 8. De ce nu am optiunea sa modific un topic? Imi da sa modific doar titlul. Nu pot face sa apara si edit topic in optiunea Topic Moderation?
 9. Salut PCT, dupa cum am vazut, este de la tema, nu-mi apare descrierea sub forumuri, imi apare doar daca dau cu sageata pe numele forumului, la fel si la subforumuri: Si alta problema, cum fac sa apara acel "TOGGLE ..." din imaginea de mai jos ca aici Multumesc anticipat.
 10. Am dat search dar n-am gasit nimic. Cum pot schimba culoarea textului de pe chat? Am o tema pe font alb iar textul este tot alb, nu se vede nimic.
 11. Multumesc Xep, o sa modific una dintre aceste teme si o sa-i dau singur de capat
 12. La asta ma refeream, cum as putea face acest lucru?
 13. Exista vreo tema pe care o poate personaliza orice membru de pe site dupa placul sau?
 14. Am rezolvat, era o imagine background uploadata pe un alt site, acea imagine nu mai era disponibila. Din cate am vazut, link-ul de la acea imagine avea un redirect catre o alta imagine cu reclama.
 15. Mi-a aparut background-ul ala de acum 2 zile, n-am modificat nimic la tema, inainte nu-mi aparea asa, am facut backup la tema pe care o folosesc atunci cand n-avea nici o problema. Am bagat din nou tema si tot asa imi apare. De la ce ar putea fi?