Jump to content

Tr0YB0Y

+Helpers
 • Content count

  226
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Pretty good

1 Follower

About Tr0YB0Y

 • Rank
  Senior
 • Birthday 09/25/1999

Contact Methods

 • Website URL
  http://pctecuci.ro
 • Yahoo
  postolachecorneliulian@yahoo.com
 • Skype
  playtecuci
 • Facebook
  https://www.facebook.com/postolachecornel

Profile Information

 • OS
  Windows 7
 • Location
  Tecuci, jud. Galati

Recent Profile Visitors

1,672 profile views
 1. La mulți ani gaby (2018)!

  La multi ani @gaby
 2. Probleme forum

  Asemanator, ai un widget Who's online in System din Block Manager.
 3. index.php

  Salut PCT, cum scot index.php din link?
 4. Probleme forum

  Salut nairda, Ai incercat sa adaugi widgeturile din Manage Blocks? La IPB 4.x trebuie adaugate din acest meniu toate widgeturile. Le tragi pur si simplu in locul dorit.
 5. Prezentare PCTecuci.Ro

  Asa e, l-am creat mai mult pentru domeniul in care ma ocup, anume IT, dar in timpul liber ma ocup si de servere gaming, in general de servere se ocupa co-fondatorul si cei din staff ACP a comunitatii.
 6. Salut PCT ! Vreau să vă prezint comunitatea PCTecuci Romania : https://pctecuci.ro/ Comunitatea este deschisa de un 1+ an, insa ea a functionat sub mai multe domenii timp de 4 ani. Pe langa platforma wordpress de pe domeniu mai detinem si un forum IPB ( https://forum.pctecuci.ro/ ) + un panel unic ( https://panel.pctecuci.ro/ ) . Comunitatea se axeaza pe mai multe domenii, precum: stiri IT, gaming, resurse, suport. Dar in principal, dupa cum spune si domeniul, mai mult pe ceea ce inseamna tehnologie (IT), domeniu nu este cumparat la intamplare, el simbolizeaza anumite lucuri, pe langa faptul ca se axeaza pe domeniul tehnologiei, el are o legatura cu numele meu, anume PC (initialele pentru Postolache Cornel - numele fondatorului, adica al meu), iar Tecuci fiindca sunt din orasul Tecuci, Galati. Webhost de la: GazduireJocuri Aşteptam păreri / sugestii pentru site.
 7. Modificare titlu categorie WordPress?

  Folosesc acest modul. Nu ma ajuta cu nimic in acest caz, imi blocheaza accesul la aceasta aplicatie pe o pagina. Nu imi afiseaza modulul in edit page.
 8. Problema imagine profil

  Dupa cate vad, ceva este legat strict de folderul uploads, trebuie sa modifici in System Settings - General Configuration - Upload URL: inlocuiesti domeniul vechi cu cel nou.
 9. Modificare titlu categorie WordPress?

  Sunt constient de treaba asta. Am vazut anumite module care zic ca fac acest lucru, degeaba, nu sunt de ajutor. Toate ca toate, macar numele de la o pagina creata de mine il pot schimba? Adica imi arata titlul la pagina "Home - Domeniu.Ro'' , "Home" fiind numele dat paginii pe care am creat-o, iar eu doresc sa fie "Domeniu.Ro - Slogan" . Multumesc anticipat.
 10. Salutare, cum pot scoate din titlu sa nu-mi mai apara acel "Arhive" ??
 11. Acum putin timp am dat si eu de aceasta problema, am rezolvat-o singur, solutia era in cpanelul web-hostului, mai exact la PHP Version, am actualizat versiunea PHP si am bifat php-mbstring
 12. Cum se instaleaza (GS) Server List

  Salut, am si eu o intrebare legata tot de Server list, la o versiune mai noua http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/1889-gs-server-list-311/ exista si anumite iconite, unde trebuie bagate sau cum le instalez?
 13. Widget ACP IPB 4.1

  Se poate adauga widget-uri in ACP pe platforma IPB 4.1?
 14. Problemă sistem download

  Dai Rebuild la aplicatie, apoi ii dai Select a skin set -> Tema ta
 15. error_log Wordpress

  Problema cu error_log se pare ca este rezolvata, n-am mai avut probleme, am facut toate setarile posibile, initial am facut clean install la wordpress, ceva era dintr-un modul, fiindca dupa un install ca nou totul mergea fara nici o problema, dupa 1 zi am incarcat baza de date veche si apoi am inceput sa am iarasi aceeasi problema, pana la urma am dezinstalat toate modulele, nu mi-a mai aparut eroarea asta. Banuiesc ca era de la modului SEO, pana sa ajung la el tot imi aparea, dupa ce l-am dezinstalat problema era rezolvata. Am ramas insa cu o problema nerezolvata, nu pot uploada imagini in wordpress.
×