Jump to content

Tr0YB0Y

+Helpers
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tr0YB0Y

 1. 1. Adauga un prefix pentru tabele, exeplu: ipb_ 2. Verifica daca ai facut legatura dintre userul de la baza de date si baza de date:
 2. Comunitatea este un proiect secundar, nu prea pun accent pe el, se ocupa cei din staff, eu doar cat il intretin. In principal, pun accent pe blog, il dezvolt de la o zi la alta, este un proiect de viitor, bineinteles ca tot ce lucrez este si original.
 3. Ai dreptate! Le-am sters. Mersi pentru sfat!
 4. Tocmai ce am achizitionat domeniul csarenax.ro, tot ce era legat de gaming a fost mutat pe domeniul csarenax.ro ( https://forum.csarenax.ro/ si https://panel.csarenax.ro/ ), iar pe pctecuci.ro a ramas platforma de stiri (blog), iar pe forum se desfasoara un nou proiect. Multumesc pentru sfaturi/critici :D
 5. Dupa cum spuneam, comunitatea se axeaza mai mult de Stiri IT, pe viitor voi muta forumul pe un alt domeniu (de gaming), iar pe domeniul actual voi face un forum de suport. Treaba e ca in ultimul timp nu prea am mai avut timp sa ma implic in forum, asta e si motivul pentru care este inactiv.
 6. Tr0YB0Y

  Hook Paste

  Recomand totusi sa te rezumi la ceva clasic. Un site matur niciodata n-o sa incarce forumul cu decoratii, te poti rezuma doar la logo, sa adaugi ceva simbolic, fara scripturi, asta denota faptul ca forumul este unul matur si nu de copii
 7. Slaba tema, dupa cum spune si @HTML/CSS . Sunt sute de teme pe internet, unele dintre ele sunt mult mai reusite, e foarte putin probabil ca cineva sa ti-o cumpere, poate doar un incepator care nu are cunostinte in webdesign, de altfel iti fac o tema asemanatoare in maxim o ora.
 8. Dupa cum spuneam, site-ul se axeaza mai mult pe IT, forumul este pentru discutii libere/gaming, nu prea punem accent pe el.
 9. Man, legat de tema. Tema de la indungi nu este mare lucru lucrata, este tema Deflection, poti spune ca orice forum cu aceasta tema seamana cu indungi. Apropo de panel, habar nu am ce panel a avut bugged inainte, eu mi-am adaptat panel-ul dupa structura site-ului + am adaugat pagini noi, in rest panel-ul a fost cumparat de la wcode #6
 10. Comunitatea este axata mai mult de IT, pana si domeniul zice ceva, insa eu am mers si pe partea de gaming , problema e ca nu prea am timp de gaming, asa ca i-am pus putina pauza. La Zona de Suport am luat deja o decizie de ceva timp, o voi scoate si voi deschide o platforma de suport. La partea cu "Redirecte" chiar nu ii vad rostul sa adaug butoane "social links", nu vreau sa colorez prea tare forumul, imi place mai clasic. Eu chiar nu vad vreo diferenta intre pctecuci si indungi, inafara de faptul ca, culoarea meniului este asemanatoare, restul este diferit, spre exemplu: forumul meu este mai lat, nu are contur, al meu are iconite font onesome (indungi nu), headerul este diferit (ma refer la search, login), categoriile sunt diferite, sidebar-ul este diferit. Deci unde vezi copie perfecta? Ai probleme cu vederea baiatu' meu. Daca nu cunosti, nu comenta. Arata-mi tu panel-ul bugged iar daca este asemanator ca al meu il voi sterge.
 11. Multumesc pentru complimente Comunitatea este in continua dezvoltare, aproape in fiecare zi facem update-uri la site.
 12. Tr0YB0Y

  Probleme forum

  Asemanator, ai un widget Who's online in System din Block Manager.
 13. Salut PCT, cum scot index.php din link-ul urmator: pctecuci.ro/index.php/generator-culori-html? As vrea sa fie de forma: pctecuci.ro/generator-culori-html. Multumesc!
 14. Tr0YB0Y

  Probleme forum

  Salut nairda, Ai incercat sa adaugi widgeturile din Manage Blocks? La IPB 4.x trebuie adaugate din acest meniu toate widgeturile. Le tragi pur si simplu in locul dorit.
 15. Asa e, l-am creat mai mult pentru domeniul in care ma ocup, anume IT, dar in timpul liber ma ocup si de servere gaming, in general de servere se ocupa co-fondatorul si cei din staff ACP a comunitatii.
 16. Salut PCT ! Vreau să vă prezint comunitatea PCTecuci Romania : https://pctecuci.ro/ Comunitatea este deschisa de un 1+ an, insa ea a functionat sub mai multe domenii timp de 4 ani. Pe langa platforma wordpress de pe domeniu mai detinem si un forum IPB ( https://forum.pctecuci.ro/ ) + un panel unic ( https://panel.pctecuci.ro/ ) . Comunitatea se axeaza pe mai multe domenii, precum: stiri IT, gaming, resurse, suport. Dar in principal, dupa cum spune si domeniul, mai mult pe ceea ce inseamna tehnologie (IT), domeniu nu este cumparat la intamplare, el simbolizeaza anumite lucuri, pe langa faptul ca se axeaza pe domeniul tehnologiei, el are o legatura cu numele meu, anume PC (initialele pentru Postolache Cornel - numele fondatorului, adica al meu), iar Tecuci fiindca sunt din orasul Tecuci, Galati. Webhost de la: GazduireJocuri Aşteptam păreri / sugestii pentru site.
 17. Folosesc acest modul. Nu ma ajuta cu nimic in acest caz, imi blocheaza accesul la aceasta aplicatie pe o pagina. Nu imi afiseaza modulul in edit page.
 18. Dupa cate vad, ceva este legat strict de folderul uploads, trebuie sa modifici in System Settings - General Configuration - Upload URL: inlocuiesti domeniul vechi cu cel nou.
 19. Sunt constient de treaba asta. Am vazut anumite module care zic ca fac acest lucru, degeaba, nu sunt de ajutor. Toate ca toate, macar numele de la o pagina creata de mine il pot schimba? Adica imi arata titlul la pagina "Home - Domeniu.Ro'' , "Home" fiind numele dat paginii pe care am creat-o, iar eu doresc sa fie "Domeniu.Ro - Slogan" . Multumesc anticipat.
 20. Salutare, cum pot scoate din titlu sa nu-mi mai apara acel "Arhive" ??
 21. Acum putin timp am dat si eu de aceasta problema, am rezolvat-o singur, solutia era in cpanelul web-hostului, mai exact la PHP Version, am actualizat versiunea PHP si am bifat php-mbstring
 22. Salut, am si eu o intrebare legata tot de Server list, la o versiune mai noua http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/1889-gs-server-list-311/ exista si anumite iconite, unde trebuie bagate sau cum le instalez?
 23. Se poate adauga widget-uri in ACP pe platforma IPB 4.1?
 24. Dai Rebuild la aplicatie, apoi ii dai Select a skin set -> Tema ta
×
×
 • Create New...