Jump to content

blackul2005

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

blackul2005 last won the day on December 7 2016

blackul2005 had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About blackul2005

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut! Daca aveti un stick wireless D-Link 131 si v-ati instalat Ubuntu sau alta distributie bazate pe Ubuntu si nu gasiti driver pe pagina oficiala, nu-i nimic, am gasit un driver compatibil, culmea ca-i de la Realtek si functioneaza perfect. Ca sa instalati driver-ul deschideti un terminal si tastati urmatoarele trei comenzi in ordine: sudo add-apt-repository ppa:hanipouspilot/rtlwifi sudo apt-get update sudo apt-get install rtl8192eu-dkms Acest driver a fost testat pe un stick D-Link 131 cu revizia E1 si firmware 5.00, dar e posibil sa functioneze si cu alte stick-uri.
 2. Windows XP Media Center a fost lansat pe data de 12 octombrie 2004, si este prima versiune de Windows XP care avea Windows Media Center integrat. Aceasta versiune de Windows a fost destinata pentru "Divertisment acasa". Totusi, Media Center a fost adoptat mai tarziu si de catre versiunile mai noi de Windows. Iso-ul pregatit de mine are urmatoarele integrate: Windows Media Center (este deja integrat). Internet Explorer 8. Windows Media Player 11. Net Framework 2,3.5 si 4. Drivere SATA. Dupa instalarea sistemului de operare, o sa observati ca procesorul este utilizat 100%, problema este cauzata de Media Center Host Module, mai exact procesul ehrec.exe. Ca sa rezolvati problema asta, rulati scriptul care sa reinregistreze acel modul, apoi PC-ul va reporni in 30 de secunde si problema va disparea! Link catre acel script: https://mega.nz/#!4ohgVaIT!umG5AyiAJ1PHyIU8GZCvX_fl52mVPT2cIb204kQs__I Link catre .iso: https://mega.nz/#!MoJz1TLJ!4vVqmCf0zk2R2V6xcItxEvxcAzxwDE92cpAw9QUq5i4 Daca vreti, am si un .iso alternativ care nu include driverele SATA: https://mega.nz/#!VkphTS4K!IDnyg3JfrfyVDnqjRA3HZW9NRypdFafh5ik7E2EEvlM (La completing installation" o sa dureze ceva mai mult decat deobicei din cauza la Net Framework pentru ca se integreaza singur ca si componenta de sistem, e valabil si pentru Internet Explorer si Windows Media Player). Un .iso curat cu SP3: https://mega.nz/#!wxQy2RrD!ms69BE6DQsUKxilTly4LlzmNFsz47iJ1devsMhy8CyM (In ciuda faptului ca fisierele se vor copia lent, dupa primul restart instalarea va decurge normal, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Cred ca problema survine din cauza fisierelor de sistem care nu au fost optimizate, in consecinta trebuie sa aveti rabdare! Daca aveti probleme cu ehrec.exe chiar si cu sistemul instalat de pe iso-ul curat...puteti folosi acel script cu incredere, nu contine niciun virus sau alta mizerie de genul, este destinat sa repare problema utilizarii 100% din procesor!!! L-am folosit si eu chiar in timpul testarii si a functionat perfect!!! Cateva poze: https://mega.nz/#F!ZtRiySzQ!24Vii7M5MiTMFR3rUb3YGQ
 3. Suportul pentru Windows Server 2003 s-a incheiat oficial pe data de 14 iulie 2015, asa ca am luat un .iso si am integrat cateva actualizari critice. Kit-ul de instalare mai contine si: Net Framework 4.0. Internet Explorer 8. DirectX 9.0 Runtimes. Drivere SATA. Il puteti lua de aici: https://mega.nz/#!ggxTmRZS!agQwQTpetcZrE81yH_2T-y3UQkhfrj3T846TNrnvH_4 Daca nu va place ideea integrarii, luati de aici un .iso curat: https://mega.nz/#!w0hBXaoS!oreZE3C_P1dUFa8Dyi1HEpNk8tkYw8XYN8OLvS4CK_E Drivere folosite la integrare: https://mega.nz/#!x8pRkZYB!iw1E7b8Q_XydE1RA9R5N0FNuWermDuX4FEBvGrBrU4Y
 4. Salut! Probabil nu multi stiti, dar Microsoft intentioneaza sa incheie suportul tehnic pentru Windows Vista pe data de 11 aprilie 2017. Ce inseamna asta? Windows Vista nu va mai primi actualizari de securitate si va fi vulnerabil in fata noilor virusi, dar pana atunci mai aveti timp sa va actualizati sistemele. Pana una/alta eu totusi am decis sa fac un .iso AIO (All-In-One) care contine Service Pack 2, insa nu am reusit sa integrez direct actualizarile in fiecare editie, asa ca am gasit o cale convenabila zic eu prin care va puteti inca actualiza sistemele chiar daca nu dispuneti de o conexiune la internet. Asta inseamna ca puteti actualiza orice sistem care are Vista instalat chiar daca nu are Service Pack 2 si nu dispune de o unitate CD-ROM. Cu toate acestea fiind spuse, am gasit pe net un soft foarte interesant, care pe langa ca suporta Vista, mai are in set si: Windows XP (este prezent doar in versiunile mai vechi), Windows 7, Windows 8, 8.1 si Windows 10. Softul respectiv este capabil sa descarce cele mai recente actualizari de la Microsoft prin mai multe link-uri, acesta totusi face si o lista cu actualizarile inlocuite de alte actualizari si le ia doar pe cele mai recente. In momentul descarcarii, programul ruleaza in cmd (Command Prompt). Se bazeaza totusi si pe Windows Update de unde se asigura ca aveti instalate cele mai recente patch-uri de securitate. Acesta poate descarca si instala urmatoarele: Net Framework, Windows PowerShell, Windows Imaging Component, Microsoft Silverlight, semnaturile pentru Windows Defender, Internet Explorer si actualizarile necesare pentru instalarea lui, actualizari critice pentru sistemul de operare etc. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta pachetelor de atualizari, le-am descarcat eu deja si le-am arhivat! .iso Windows Vista: https://mega.nz/#!ZhZDQQKL!paIa1ynwQdlj0gdn8Vr_Pbf-xq6n-Q0EAsabPqCsDfM. Arhiva cu actualizari: https://mega.nz/#!J5Z0BQqK!jbXPcsJo0__n6HnJRIuiI_hV5x3iEGT5tJEbtR-4nkw. Cateva poze: https://mega.nz/#F!NsxwnQxQ!rY9TX3dSiZCxk8fJHjEGng. Softul cu care eu am descarcat actualizarile se numeste "wsus offline update" si este disponibil la download aici: http://download.wsusoffline.net/. Daca nu aveti nevoie de toate actualizarile pe care eu le-am arhivat acolo, nicio problema, le puteti descarca chiar voi cu softul acela! Era sa uit, totusi programul acesta nu descarca unele actualizari importante sau optionale, insa le puteti instala fara nicio problema din Windows Update!
 5. Perfect!!! Chiar as avea mare nevoie...si nu doar eu:)).
 6. Ai dreptate, cu UnetBootin avusem ceva probleme cu 7-le ca nu voia sa-l scrie pe stick deloc, imi zicea ca nu il suporta:))), am dat jos cu Rufus in cateva minutele si s-o rezolvat.
 7. Posibil ca inainte sa fi mers, cine stie. Da' totusi versiunile mai noi de Rufus sunt extrem de imbunatatite si nu merita sa faci downgrade, oricum metoda descrisa de mine functioneaza 100% si fara Rufus.
 8. Am gasit unul, da' nu ii place Vista:)))....
 9. Da, pai chiar nu stiu de ce nu merge cu Rufus, probabil nu-i suporta compresia, fie Rufus nu stie sa-l faca boot-abil.
 10. Cel mai probabil din cauza fisierelor de boot, probabil Microsoft nu a vrut sa-l faca sa mearga si pe usb. Nu stiu, intreaba-i:))).
 11. Ma bucur ca ti-e de folos :). Din pacate nu am gasit niciun "tool" care sa suporte Windows Vista, nici macar cu vLite nu mi-a mers, mi-a integrat un singur pachet update :))))). Tre' sa gasesc o solutie neaparat. Plus ca din cate am vazut eu, Vista nu prea suporta "Deployment"...
 12. Uitasem, pentru cei care vor totusi sa puna windows-ul pe stick, nu va merge cu softuri gen Rufus! Aveti nevoie de programul WinToUSB, aveti link aici: https://mega.nz/#!spYjmZBY!4yrGLRCyXSP3m80132vOpajPkRPu7vMAFeDImudEJfE. Daca nu stiti cum se face, aveti aici un tutorial in imagini: https://mega.nz/#F!k05CHDKC!ZBKDkmR_YCWlY2PSfRj_7g. Cateva screenshoot-uri cu XP https://mega.nz/#F!M9QzWBiL!HNE4VHSGHvClloqV6N7QOw.
 13. Salut! Am pregatit un .iso cu Windows XP pe 64 de biti in care sunt integrate urmatoarele: Internet Explorer 8. Windows Media Player 11 + cateva actualizari de securitate. Windows Imaging Component x64 (o sa aveti nevoie de el daca instalati net framework 4). Windows XP x64 Post-SP2 Update Pack. Drivere SATA/AHCI/RAID pentru urmatoarele controllere: AMD, Intel, ASmedia, JMicron, Marvell, VIA. Nu am inclus nicio tema, nicun hack/activator/script malitios sau alte tipuri de virusi. La instalare o sa aveti nevoie de o cheie! Nu incurajez pirateria!!! Download: https://mega.nz/#!59ZxlZgL!BiFZPFezue34Czuw0OUNQd9I1rKGA1wXVACmjDgkct4. Daca nu va place ideea de integrare si aveti nevoie de un .iso curat, nicio problema! Aveti aici un link: https://mega.nz/#!w1gQkLTR!et801pODWg5bdXQ5nMjUbAWFLLWB_C9Yny_a_HdZwSQ. Drivere folosite pentru integrare: https://mega.nz/#!x8pRkZYB!iw1E7b8Q_XydE1RA9R5N0FNuWermDuX4FEBvGrBrU4Y. Driver pack: https://drp.su/index.htm
 14. Salut! Cei care vor sa faca upgrade la Windows 8.1 sau pur si simplu vor sa-l incerce v-am pregatit cateva imagini .iso :). Mai exact am integrat actualizarile care am considerat ca sunt necesare pentru inceput (cele care lipsesc nu pot fi integrate, trebuie instalate dupa ce sistemul de operare a fost instalat!!!). Pe langa actualizari am integrat urmatoarele: Visual C++ Runtime versiunile 2008, 2010, 2012, 2013 si 2015 :). Totusi in iso-urile pe 64 de biti am integrat si runtime pe 32 de biti deoarece unele drivere/programe o sa vi le ceara, insa la ecranul cu "Finalizing settings" sau "Finalizarea setarilor" o sa va apara sa le instalati, ceva de genul asta. Windows 8.1 Core pe 32 de biti in limba romana: https://mega.nz/#!m4R2hZKZ!V8YhkUUDoz5FZ5MnQhVtjqg3e9LW8OPv-qIYO2pI9RI. Windows 8.1 Core pe 32 de biti in limba engleza: https://mega.nz/#!DgQBRY7b!O-TckOEBPuePkOEviQHgss6QAvsMs0Ls98faVahLsuU. Windows 8.1 Core pe 64 de biti in limba romana: https://mega.nz/#!foIDAATJ!nTYectxtrpqIHoX7v8V_aKRipIWWSDGnSXEV6Sm7nR4. Windows 8.1 Core pe 64 de biti in limba engleza: https://mega.nz/#!D8RnkIbZ!ytbFaRz6-OUOSHlv9-696b9yLnDBnqaB7lfKADODp5k. Windows 8.1 Pro pe 32 de biti in limba romana: https://mega.nz/#!a8Yw0CwD!HFHJH8jyhQXNgTc293Q-oOM-rdrre8jasVB2JoUX_tY. Windows 8.1 Pro pe 32 de biti in limba engleza: https://mega.nz/#!21QihahZ!mq6Ol5TJXxd2koK9CB_LcHwJ0tpCAV1fujz4qhEnv6I. Windows 8.1 Pro pe 64 de biti in limba romana: https://mega.nz/#!Gsg1nSAL!RJp7zvWFKlKud8ksqDDgwefpQxln4c11oE9Sicc1NTU. Windows 8.1 Pro pe 64 de biti in limba engleza: https://mega.nz/#!i4xU0bDC!9L1QaHQXALzbQFnRYlNHj9sPD5XteqBhrdpz0VL2Rcc. Windows 8.1 Core N pe 32 de biti in limba engleza: https://mega.nz/#!vg4TFCpD!jb837SLq6hV0DNq-EOHzr4K1lbrAcyiVVBLrX-KHxNo. Windows 8.1 Core N pe 32 de biti in limba romana: https://mega.nz/#!X4RTxJqL!OLehW52tBUK_KomiE1ILkry18LHp0p1lupCCvxnr6Ks. Windows 8.1 Core N pe 64 de biti in limba romana: https://mega.nz/#!3pRyhDpa!ztHqHtXxdOLyPA_LCE3_dXxSZfDFtv739WsxC5oD_D8. Windows 8.1 Core N pe 64 de biti in limba engleza: https://mega.nz/#!X8wUXagB!jeyhzK7lgtzZgTV0tK6xMrOQE2HoNha_9xfMw8X2Um8. Windows 8.1 Pro N pe 32 de biti in limba romana: https://mega.nz/#!zkYl0ZxD!7c4YvZdMhTWT-biAPp6dpzFGqHrL45NxE73hE7FWxxo. Windows 8.1 Pro N pe 32 de biti in limba engleza: https://mega.nz/#!e1xjxJ6Z!3JluyOTYydB4dw_bydi8pLcDg6jqscPHgpvkmHWb7QI. Windows 8.1 Pro N pe 64 de biti in limba romana: https://mega.nz/#!T1hTSQgK!PIRM34e7eAjbkSUbsQ482jQRsEEfeL3TgnfSunegehU. Windows 8.1 Pro N pe 64 de biti in limba engleza: https://mega.nz/#!a44DGDwD!TUH0aTTjU4xg9rNy2YXj9V3bONGZCBdANjd70f9EGj0. Windows 8.1 Core Single Language pe 32 de biti in engleza: https://mega.nz/#!c5RHBJzY!5k9QRiLTMB64hhhJf7Oir74ieP9Y0bnOixKJ-0EwriI. Windows 8.1 Core Single Language pe 64 de biti in limba engleza: https://mega.nz/#!phYWwQxY!-FrNvc1fuSBb7GfhVejqn5Db2LhRcXF9B2_yNOOPUYE. In fisierul cu numele "8.1.txt" aveti lista cu toate link-urile de download catre fiecare .iso din topic!!! ISO-urile folosite pentru integrare au fost descarcate direct de la Microsoft si nu contin niciun tip de virus/malware sau orice alt script malitios!!! La instalare, ve-ti avea nevoie de o cheie, prin urmare fiecare .iso este curat si nu am inclus niciun activator, asa ca nu incurajez pirateria!!! 8.1.txt
 15. Dupa cum bine stiti, suportul pentru Windows XP s-a incheiat oficial pe data de 8 aprilie 2014. Dar, pentru iubitorii de Windows XP, m-am gandit sa integrez un pachet de actualizari pentru SP3. Windows XP SP3 cu actualizari integrate: https://mega.nz/#!FwY0SQhK!o_mGXzT2d0WQE31h9mzVfWlmZ2O8oMuzSeZci4e6Eso. Daca totusi nu va surade ideea integrarii si vreti un .iso curat, va las aici un link: https://mega.nz/#!IxZkjZAJ!pY2iOzCpQiAxp-Hxiy6HfHmvxj_yD1TFbIg4VMtwvmY. Nu aveti nevoie de cheie pentru instalare, am integrat eu una trial, aveti 30 de zile la dispozitie sa il activati! Daca vreti sa stiti exact ce pachete am folosit pentru acel Service Pack, cititi fisierul atasat! Acum, pentru cei care nu vor sa treaca de la XP la 7,8,8.1 sau 10, va recomand sa instalati Windows Embedded POS Ready 2009. Este un XP super-stabil, cu o interfata imbunatatita si are suport tehnic pana in 2019. Link: https://mega.nz/#!YhxXDTSL!g5N2mTo9eubgkKgwwQFj9yS5FUljcXNSPkMHIZCySQc sau https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=11196. O sa aveti de o cheie pentru instalare, nicio problema, aveti aici cateva: https://mega.nz/#!s5oxQa5D!5y0ZIGTZIEu7pHSB0iXONeFZaaml9Rpqd1b1Fwaw3lo. Instalare si prezentare POS Ready 2009: https://www.youtube.com/watch?v=RR98YDxvoj0 Citeste-ma!!!.txt
×
×
 • Create New...