Jump to content

MrSpeak

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MrSpeak

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am incercat deja asta ba chiar le-am sters pe cele care le-am adaugat
 2. Pe scurt decat am bagat mai multe sisteme de autentificare steam/google/microsoft/discord/facebook apoi cand am intrebat pe cineva sa isi faca cont: https://imgur.com/a/XauF7iM Pe scurt adresa de mail respectiva nu este folosita. eroarea aceasta apare cu absolut fiecare mail. Cum as putea rezolva asta?
 3. https://imgur.com/a/5TRCW Nu stiu cum ii se spune pe ipb 4, dar pe 3 userpaneinfo sau ceva gen. Se supra pune peste topic si nu am nici cea mai mica idee unde sa modific asta. Sunt nou pe ipb 4 nu stiu foarte multe daca m-ati putea ajuta as fi recunoscator.
 4. Ah, mulţumesc. Chit că acolo sunt 2 soluţi pentru wordpress, iar eu folosesc IP.Board... Mi-a dat ideea "minunata" de a pune https:// in loc de http:// la link-ul imagini :D.
 5. Salut, recent am început un proiect cu un băiat am luat tot ce trebuie am instalat ipb.. bla bla.. După ce am încercat să pun o poză pe forum, mai exact una de la un server, dar am încercat şi în sidebar şi în toate colţurile posibile nu mai apare certificatul SSL. Pe scurt dacă adaug o poză pe forum în să apară AŞA în schimb apare AŞA. Aveţi vreo idee cum aş putea să remediez această "problemă" ? P.S: Scuzaţi-mă dacă n-am postat în categoria corectă.
×
×
 • Create New...