Jump to content

Mr.Fazendo

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mr.Fazendo

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. am rezolvat intre timp, mersi.
 2. Tin sa mentionez ca am pus logo-ul pe header folosind tool-ul de la IPS 4, adica cel cu easy logo changer, nu l-am pus din CSS. poftim link: https://darkcs16.ro/forum/
 3. Salut, am si eu o problema cu iconitele de la subforumuri.. cand e ceva nou in acel suboforum arata asa:, dar cand dai click pe ele arata clasic, asa: si nu stiu cum sa le fac sa arate ca primele, mai putin culoarea lor care sa fie gri in loc de rosu. Practic, cand dai click pe ea, din acel rosu sa se faca un gri, insemnand ca nu sunt topic-uri noi.
 4. Salut baieti, voiam si eu sa stiu cum pot sa centrez logo-ul acesta https://i.imgur.com/pn0nCva.png Vreau sa fie in mijloc si vreau ca atunci cand ai hover pe el sa faca o rotatie la 180, stiti voi ce zic... va dau si link daca e nevoie..
 5. Salut, tocmai ce mi-am mutat forum-ul de pe un director pe altul, am reusit in mare parte sa mut tot ce tine de aspect doar ca acum nu prea merge sa mut topic-urile si cam tot ce tine de baza de date. Deci am facut inainte backup la baza de date apoi am reinstalat IPS in alt director si am mutat fisierele de genul uploads/admins etc in cel nou din cel vechi. Problema este ca am baza de date doar ca nu prea merge.. adica pe orice topic dau primesc asta: Si daca dau de exemplu la staff, imi apare asta: https://i.imgur.com/5GEx8pY.png Nu stiu ce sa fac, ajutor.
 6. As vrea sa adaug un fel de sistem, de exemplu sa nu poti sa ai avatare GIF daca nu ai minim 50 de postari, cum pot face asta?
 7. Mr.Fazendo

  PostContent

  Salut, am si eu o problema, vreau sa fac din asta -> https://i.imgur.com/zea2M8r.png sa arate asa ->https://i.imgur.com/XOmqVHJ.png Aveti idee?
 8. Pai si eu am cerut pentru 4.x
 9. Salut, am si eu nevoie de un hook pentru ips 4.2.7 cu fake members.
 10. asa a venit tema, cu problema asta. Poate te ajuta cu ceva :
×
×
 • Create New...