Jump to content

Vlady.xD

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vlady.xD

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

570 profile views
 1. Salut Nu de mult timp mi-am cumparat mouse-ul asta https://www.pcgarage.ro/mouse-gaming/marvo/m212/ iar cand inchid pc-ul nu se sting led-urile color de la el, doar cel de la senzor. Stie cineva ce trebuie sa fac in asa fel incat sa se inchida si cele color cand inchid PC-ul ? Tin sa mentionez ca cele de la tastatura se inchid..
 2. Am versiunea 4.1.19.4 si aceasta problema o intampin la toate temele chiar si la cea default.
 3. Salut, mi-am instalat de curand aplicatia 'iAwards' si cand vreau sa acord unui user un award imi da eroarea aceasta: OutOfRangeException: (0) #0 /home/u352622872/public_html/applications/awards/modules/front/awards/ajaxcreate.php(43): IPS\Patterns\_ActiveRecord::load(1) #1 /home/u352622872/public_html/system/Dispatcher/Controller.php(97): IPS\awards\modules\front\awards\_ajaxcreate->manage() #2 /home/u352622872/public_html/applications/awards/modules/front/awards/ajaxcreate.php(21): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #3 /home/u352622872/public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\awards\modules\front\awards\_ajaxcreate->execute() #4 /home/u352622872/public_html/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #5 {main} Stiti vreo rezolvare la ea ? Multumesc pentru atentia acordata.
 4. Multumesc mult ,acum arata transparent :). Nu ,folosesc un host gratis.
 5. Salut. De curand mi-am instalat tema Villain si cand apas pe profilul meu sau pe butonul +Create, imi apare asa cand las mouse-ul pe o optiune. Am incercat sa vad daca face asa si pe alte teme negre cum ar fi: Carbon,Brave,etc.. si tot asa face. Cum pot face sa fie transparent butonul ? Versiunea IPB e 4.1.18 Cand aveam temele astea pe versiunile mai vechi nu facea asa.
 6. Ok multumesc ,nu am stiut asta. Daca vreti puteti sterge topic-ul.
 7. Cum pot pune si eu un "Leaderboard" la mine pe forum ? Am tot cautat pe google sa vad daca e o aplicatie sau plugin si n-am gasit nimic. Va rog , nu mai stergeti topic-ul!! Si daca mi-l stergeti iar va rog sa-mi da-ti PM cu motivul !!
 8. Salut, mi-am instalat de curand aplicatia IP.Content si cand intru pe forum imi apare eroarea asta: Asta-i hooks.php: Cum pot sa-l rezolv ?
 9. Salut , cum pot posta un status update? Nu imi apare niciun buton sau o casuta unde sa postez text-ul. Tin sa mentionez ca am activat permisiunile la fiecare grup sa poata posta dar nu merge... Asa apare.. Si vreau sa apara asa:
×
×
 • Create New...