Jump to content

Macecb

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Macecb

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cum sa vad care nuclee nu sunt folosite?In csgo imi apare primele 4 coruri sa fie cele mai folosite si dupa aia urm. 4 sunt ba 0% ba 12% etc..
 2. Cum pot sa schimb setarea sa functioneze in Dual :D? Si da este adevarat,folosesc 2 placute ,iar cea de 8gb este Hyperx Savage Ce am spus mai sus este luat in considerare fara Streamul pornit Toate driverele la zi.Fps pe ultra intre 110 cu FPS drops pana la 30. Amandoua pe oFF :D.
 3. Buna Ziua! Dupa cum spune si titlul am niste probleme legate de FPS in unele jocuri , dar cel mai important in CSGO(Counter Strike Global Offensive). Am facut acest PC pe piese in special pentru Stream (TWITCH) al jocului CSGO. Insa problema este ca jocul ruleaza la 120-160 FPS cu toate setarile la LOW si cu rezolutia la 1366 x 768 (cea recomandata).(La altii cu aceleasi componente ruleaza la 300-400FPS) Componentele PC-ului sunt urmatoarele: Procesor: AMD Vishera FX-8350 Unlocked (8cores/8threads) Placa video: AMD Radeon R7 360 OC 2GB Placa de baza: ASUS M6A97 EVO R2.0 Memorie: 12Gb DDR Sursa: 700+watts OS: Windows 8.1 Tin sa precizez ca am incercat aproape toare rezolvarile. + Din bios am dezativat setarile pentru "Power Saving"(2 setari) si "Cool ' n' Quiet". Atases si niste poze din CPU-Z.
×
×
 • Create New...