Jump to content

L E V I N

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by L E V I N

 1. Îmi apare doar că a depășit timpul de așteptare pentru postarea acelui topic(timeout pentru executare/așteptare). Și ceva erori neimportante(cred) [22-Jul-2017 10:35:40 UTC] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php on line 140 [22-Jul-2017 10:35:43 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php:140) in /home/evils/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 110 [22-Jul-2017 10:35:43 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php:140) in /home/evils/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127 [22-Jul-2017 10:35:43 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php:140) in /home/evils/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136 [22-Jul-2017 10:35:43 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php:140) in /home/evils/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137 [22-Jul-2017 10:35:43 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/evils/public_html/forum/cache/skin_cache/cacheid_179/skin_boards.php:140) in /home/evils/public_html/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141 Faza e că astea sunt vechi...iar acel skin cu id 179 a fost șters.
 2. Am zis că am încercat. Nu este de la temă/hook-uri/module
 3. Nimic Cred că este de la un hook șters, care a rămas în mysql.. Altceva nu știu ce să fie..am încercat și m-am gândi la orice, nimic.
 4. 1. am încercat 2. ce loguri în afară de cele din acp mai pot verifica? 3. a adăugat aplicații/hook-uri, dar le-am șters... Cum dau revert, și la ce se dă acest revert?
 5. Am șters și repus hook-urile. De la teme nu este..
 6. Eu nu, altul da. Cum dau revert?
 7. La ce cod? =)))))))))))))) Când dai post new topic, apare forum/index.php? , după pagina albă Normal, după acel index.php? trebuia să mai fie ceva gen, module=post bla bla...
 8. Ce problemă vrei mă să vezi? O pagină albă cu eroarea http 500? Dacă nu știți, nu vă mai băgați.
 9. Am zis că am încercat așa ceva...Nu ține de hook-uri/aplicații. Cred că de la o formatare greșită a unui cod html folosit la o categorie/forum....nu știu -_-
 10. Nu. Orice discuție se va face aici. Vreau să fie legată de problemă, nu altceva.
 11. Salut. Am aceeași problemă ca a și tipului de ici - Doar că eu nu am nici un hook de zăpadă. Folosesc ipb 3.4.9, tema deflection(am testat și altele default, tot la fel face). Doar în anumite categorii/forumuri, mi se întâmplă faza aceasta..când vreau să postez un nou topic, se tot încarcă pagina, până când dă eroarea 500(pagină ablă/nefuncțională), iar dacă dau refresh/back/intru iar în zona respectivă, îmi arată că s-a postat topicul, doar că s-a postat de 3 ori, sau de 5 ori...Am verificat, nu am coduri html/bbcod scris greșit, sau neînchise prin forum/categorie.
 12. Rezolvat. Îmi dezactivase cineva opțiunea de „allow profile customization” din acp-members.
 13. Salut. În categoria profilelor, 'My Settings', opțiunea de 'Profile Customization'(cea unde setezi background-ul la proful) nu-mi mai apare..
 14. Ai dreptate @Minions! Mersi. Era în boardIndexTemplate. Are anumite setări pentru unele categorii/forumuri, de ex 14,50,30(număr care apare la categorie/forum), să apară altfel cred =))..Cam aiurea faza.., dar am scos-o și e ok acum. Se poate marca ca rezolvat/t.c
 15. http://www.fileshare.ro/5.03076886346E+16 aceasta este tema default, nemodificată de mine, este play-arena v0.2.1, și pe ea apare la fel..este din ipb_styles.css , da nu știu ce exact.. Scuzați x2 post, nu pot da edit
 16. Am versiuni diferite pt. același skin, și acum, văd că pe toate apare această problemă..O fii de la faptul că .gz-ul cu imagini are alt nume? (images-play-arena-v0-2.xml) Aici aveți versiunea actuală.
 17. Altă temă apare ok..Eu am folosit la culori/efecte grade/forumuri gen așa <font colot="red"> | <font colot='red'> , să fie probleme cu citirea simbolurilor '/" ? Deșii pe altă temă apare ok, dar pe alt site, skin-ul arată ok... @Minions momentan vreau să primesc ajutor în public, aici.
 18. Am șters tot ce ținea de ea(acp cât și ftp) css/imagini, și am repus-o, am dat rebuild cache forum/temă/membri, la fel..
 19. Salutare. Am schimbat web-hostul, și întâmpin probleme la un skin(sunt sigur că nu are acesta probleme, pt. că este folosit pe un alt site și e ok...), acesta afisându-se ciudat..Țin să cred că este de la cache/css/imagini..
×
×
 • Create New...