Jump to content

x0r

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About x0r

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. x0r

  Problema status

  Am rezolvat . Multumesc pentru interesul acordat. gadeas: Am modificat setarile grupului in cauza . thanks.
 2. x0r

  Problema status

  Nu se putea modifica nici macar de acolo. Altfel nu mai postam.
 3. x0r

  Problema status

  Hookuri folosite: Staff Online Sidebar Block v2.0.4 (SOS33) Warn Log v1.0.1 (TB) Show Reputation in User Info v3.1.0 Group Color on User Links v1.4.0 (SOS34) Reverse Warning v1.0.0 Bump Up Topics v2.0.2 Recent Topics v1.0.0 (DP32) Top Reputation v1.0.5 Tags Sidebar v1.0.0 Am incercat sa le dezactivez pe toate si nu a functionat. Am dat si recache la tema, nici asta nu a functionat.. Am dat reply deoarece nu exista butonul edit la primul post.
 4. x0r

  Problema status

  Salut, Nu imi mai apare casuta de modificare a statusului pe forum. Versiunea pe care o folosim este 3.4.9 - licentiata. Am observat ca nu este de la tema, deoarece nici pe cea default sau pe altele nu functioneaza. Probabil ca e de la un hook recent instalat... Cum arata in prezent: Cum ar trebui sa arate:
 5. x0r

  Spatiere subforumuri

  Cum elimin spatierea de la subforumuri ? Sa nu mai puna atat de mult spatiu la afisarea subforumurilor unul sub altul.
 6. Buna dimineata ! Cum dau moderator pe sectiune pe ipboard 4.x ? Am observat ca nu este ca la ipb 3.2 , 3.4 ca sa poti da din Forumlist , cu check box si add moderator to selected forums.
 7. Buna dimineata ! Cum modific ordinea afisarii unei categorii ? ( acum este urmatoarea ordine: subforumuri , iar apoi descrierea categoriei. Eu doresc sa fac descriere , iar mai jos subforumurile ) Am cautat aceasta problema, insa nu am gasit pentru ipboard 4 un tutorial valid. Am rezolvat. Puteti seta topicul pe "locked" .
×
×
 • Create New...