Jump to content

hNNN

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Dubious

About hNNN

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 06/17/1996

Contact Methods

 • Website URL
  www.wingame.ro
 • Yahoo
  hnnncs@yahoo.com

Profile Information

 • Interests
  www.wingame.ro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Doemniu gazduit la : mxhost webhost gazduit : mxhost. 2.Buna observatie, am sa modific. 3.Da c-am slabuta activitate incerc sa o ridic, dar singur e c-am greu . Iar de tema pe alb mie mi se pare ca se intelege mai bine ce este pe acel forum.
 2. Buna ziua, Vreau sa va prezint "micul meu forum" este vorba despre www.WinGame.Ro . Vreau cateva pareri sincere si unde credeti c-ar mai trebui modificat sa lasati si rezolvarea. Nu sunt specialist in acest domeniu, dar am o pasiune pentru acest domeniu. Vreau ceva simplu si la obiect, sa se vada cat mai bine. M-am saturat de "comunitatiile" astea detinute de toti copii, de aceea am si ales o tema pe alb frumos aranjata(parerea mea). Va astept cu o parere buna/rea e bine venita, dar cu bun simt. Multumesc.
 3. Interesant e ca, ieri ziceai ca o vinzi . Mie sincer nu-mi place tema aia de loc, e unica dar n-are nici o taina. succes
 4. Poti sa-mi spui unde mai exact gasesc acea linie?
 5. Buna seara, Am o problema pe forum , cred ca e de la tema. bara de actiuni din post-replay imi apare peste avatar, doar la mesaje mici, gen : pro /contra/test Daca text-ul este mai mare nu e aceasta problema. las o poza mai jos. Multumesc. imag :
 6. Am inlocuit tema astept pareri , erori, greseli , daca se poate si rezolvare la bug-uri multumesc
 7. De acord cu tine, am nevoie de un designer bunicel. toate sunt facute de mine.. Iar la tema mai am de lucrat, sau poate chiar sa o inlocuesc.
 8. hNNN

  Bug stats

  E doar la acea tema. Multumesc am rezolvat.
 9. Ai vro idee cum as putea remedia eroarea aia?
 10. hNNN

  Bug stats

  Cred ca am fost destul de clar, am lasat si imagini iti dai seama mai bine din poze la ce ma refer. Sunt mai mullte probleme care tin una de alta.
 11. Mici schimbari..astept pareri.
 12. Cauta logo in ftp si sterge imag Sau trimitem pm cu forum si te ajut.
×
×
 • Create New...