hNNN

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Dubious

About hNNN

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 06/17/1996

Contact Methods

 • Website URL
  www.justPGL.Ro
 • Yahoo
  hnnncs@yahoo.com
 1. Am inlocuit tema astept pareri , erori, greseli , daca se poate si rezolvare la bug-uri multumesc
 2. De acord cu tine, am nevoie de un designer bunicel. toate sunt facute de mine.. Iar la tema mai am de lucrat, sau poate chiar sa o inlocuesc.
 3. E doar la acea tema. Multumesc am rezolvat.
 4. Ai vro idee cum as putea remedia eroarea aia?
 5. Cred ca am fost destul de clar, am lasat si imagini iti dai seama mai bine din poze la ce ma refer. Sunt mai mullte probleme care tin una de alta.
 6. Mici schimbari..astept pareri.
 7. Nimeni?
 8. up
 9. up
 10. Cauta logo in ftp si sterge imag Sau trimitem pm cu forum si te ajut.
 11. Joacate putin cu valorile de la : Numai stiu exact.
 12. Nu stiu exact ce ai incercat tu, dar daca nu merge cu easy logo, incearca asa. Look & Feel > Tema ta > CSS > ipb_styles.css Cauti cu CTRL + F Schimbi link-ul de aici: Daca nu merge cu easy logo ma gandesc ca aia ai incercat.
 13. Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu asta? imi apar statisticile langa subforumuri,doar la unle categori. 2. Si cum as putea lua stats de pe tema asta sa le pun pe deflection. (topics & replies) 3. Efecte statistici membri adica (cand pun mouse pe el sa faca un efect)
 14. La astfel de raspunsuri ma asteptam, un om care si-a pierdut 5 minute sa se uite macar . Sfaturi ai pareri , erori . Multumesc am sa tin cont.
 15. Puteam sa o iau clasica, adica fara nimic pe ea, doar bankground-ul restul l-am facut eu. off: Astea sunt comentari absurde, astept ceva folositor nu ca de ce nu are copyright-ul, crezi ca aia ar da un plus site-ului? Nu cred.