Jump to content

Darian433

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2 Dubious

About Darian433

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Din cPanel. Depinde de cpanel, daca poti lasa o poza dar in principiu faci in felul urmator; Adaugi DNS pe ce ip vrei tu, te duci la subdomeniu si faci un subdomeniu sub forma dns-ului (fara numele forumului). cam atat, la mine a mers.
 2. Salut, deja sunt client vechi la krond, nu am avut multe servicii dar putinele care le-am avut au fost pe o lunga durata de timp si chiar am avut nevoie de ajutorul ei. In acest topic (nu am gasit unde altundeva si poate pe cineva intereseaza o parere mai "rea" despre ei) am sa va spun o scurta parere despre ei. Hostingul la jocuri: Sa zicem ca este ok din punct de vedere al ping-ului, se dau prea mari pe piata ca fiind buni la anti flood (sau cel putin lumea asa le face reclama), este adevarat ca nu oricine le poate pica un server dar un om cu suficiente informatii o poate face usor. Panoul de control al serverelor de joc este dragut si simplu, fara addons-uri si cacaturi, ai doar default, ceea ce este de apreciat si foarte dragut. Web hosting-ul: Praf, sub orice criterii. Are momentele lui, merge perfect 10-15 minute apoi incepe si la toata lumea incepe sa incarce greu paginile, sa dea erori aiurea s.a.m.d. Am facut ticket, mi-au spus ca la ei pare sa fie in regula, am pus cu totul alta platforma pe site si pateam la fel, am cerut parerea altor vechi utilizatori de webhost de la ei si mi-au confirmat ca sunt prafi la webhost. Inregistrarea domeniilor: Inregistrare domenii: Preturile imi par convenabile, din ce am inteles la rtld sunt 250 de lei pentru un domeniu anual iar la ei 55, sa zicem ca-i ok. Aici nu am nimic de spus. (daca stie cineva preturile exacte la rtld, va rog sa-mi lasa-ti mai jos, multumesc). Raspunsul la tickete: PRAF, dau ticket URGENT astazi, le las reply dupa 5 ore si tot nu mi se raspunde? Ii bataie de joc! Si nu orice ticket, nu un ticket aiurea sau la misto, un ticket in care le explic ca au un bug la site (la schimbarea ns-urilor direct din site de la ei, cand incerci sa pui ns-uri pirvate iti da function not found). Ok, imi raspund dupa aproximativ 2 zile iar raspunsul lor este: o sa rezolvom. Ok, ok, ok. Au trecut cateva luni bune, vreo 4-5? Nu stiu exact, aproximativ 5. Data trecuta am optat pentru webhost-ul lor, de data aceasta am luat eu altul, sa fiu sigur pe ceea ce fac. Aceasi problema, dupa 5 luni, nu si-au rezolvat problema de pe SITE, o problema majora si importanta dupa parerea mea, sa nu poti tu sa-ti schimbi ns-urile singur ca-ti da eroarea? Sa scoata macar optiunea de schimbare a ns-urilor, ce naiba. In principiu: Krond.org are preturile la jocuri foarte mari, ofera o calitate mult sub media pretului, asta se aplica mai ales la webhost, webhost-ul lor nici gratis nu merita sa fie luat. Eu pentru ce ofera ei la un server de cs 1.6 nu as da mai mult de 80 de lei, la 1000fps si 32 slots, ei cer 128 dar na... O firma care este mult sub calitatea altor firme precum btstelecom, care dupa parerea mea ofera servicii foarte bune, preturile foarte putin crescute dar ofera o calitate extrem de buna. La webhost cat si la servere, am incercat pe propria piele. Exista si alte firme dar hai sa nu mai fac reclama Krond.org are enorm de multa reclama, atata tot. Nu sunt mai buni ca multe alte firme >)
 3. Nu reusesc...editez cum imi spui tu si nu mai merge forumul, poti sa-i dai un edit la codul meu? Poate fac eu ceva gresit.
 4. Sau ai putea să faci backup la baza de date şi să o urci pe noul forum.
 5. @paKy* CSBEST a fost al lui @naRf ™, poate confirma, când o avea el era comunitate, acum e fix pix. Oricum, de pe nulled nu poţi transfera baza de date. Nu ştiu de ce dar nu sunt compatibile, sau cel puţin mi-e aşa mi s-a spus.
 6. Darian433

  Cum pot ?

  Sper să nu deranjeze pe nimeni că răspund dar sincer, 4.0.x e un rahat complet. Forumurile de gaming din România nu o să mai fie la fel cu 4.0.x sincer, în plus, nu fi aşa sigur, deocamdată multe comunităţi rămân pe 3.4.x inclusiv indungi şi altele P.S: Înţeleg că 4.0 are securitate mai bună, atât, probabil.
 7. Păi eu vreau să scot avatarele, replies şi topics pentru categoria Game Servers...
 8. 1. Hook-ul nu este hook , probabil ai fişiere de urcat în FTP si trebuie să te duci la manage. 2. Alegi categoriile şi le dai move cu adminCP sau manual, le selectezi pe toate odată din forum şi le tot muţi...
 9. Up.. @Courage mă poţi ajuta?
 10. Urmează aceşti paşi cu mare atenţie: Te duci în: adminCP > Applications & Modules > Manage Hooks şi cauţi acolo hook-ul tău, în drept cu el (cu numele lui) ai un creion, lângă acel creion se află o săgeată în jos, apeşi pe ea şi selectezi "Edit settings:...", o să fi dus la o pagină unde îţi apar toate setările hook-ului, de acolo selectezi "Enable Hook" şi selectezi permisiile (ţinând CTRL apeşi pe fiecare grad care doreşti să vadă hook-ul funcţional). În caz că nu te descurci dă-mi pm.
 11. Salut , am vazut pe o comunitate Ma puteti ajuta cum sa-l bag si eu va rog frumos ? +1 Mersi mult . 0 Quote Ţi-am dat răspuns :).
 12. Extrage de aici tot ce ai nevoie (puteai şi tu să dai F12 la ei pe forum). Editează CSS-ul şi gata :P. <div id="nav_wrap"><div class="wrapper clearfix"> <div id="user_navigation" class="not_logged_in"> <ul class="ipsList_inline"> <li> <span class="services"> <a href="http://crashed.ro/forum/index.php?app=core&amp;module=global&amp;section=login&amp;serviceClick=facebook"><img src="http://crashed.ro/forum/public/style_images/v3c/loginmethods/facebook.png" alt="Log in with Facebook"></a> </span> <a href="http://crashed.ro/forum/index.php?app=core&amp;module=global&amp;section=login" title="Sign In" id="sign_in"><img src="http://crashed.ro/forum/public/style_images/v3c/user_login.png" alt=""> Sign In</a> </li> <li> <a href="http://crashed.ro/forum/index.php?app=core&amp;module=global&amp;section=register" title="Create Account" id="register_link"><img src="http://crashed.ro/forum/public/style_images/v3c/user_register.png" alt=""> Create Account</a> </li> </ul> </div> <!-- ::: APPLICATION TABS ::: --> <div id="primary_nav" class="clearfix"> <ul class="ipsList_inline" id="community_app_menu"> <li id="nav_app_forums" class="left active"><a href="http://crashed.ro/forum/" title="Go to Forums">Forums</a></li> <li id="nav_app_members" class="left "><a href="http://crashed.ro/forum/index.php?/members/" title="Go to Members">Members</a></li> <li id="nav_app_shoutbox" class="left "><a href="http://crashed.ro/forum/index.php?/shoutbox/" title="Go to IPB Shoutbox">IPB Shoutbox</a></li> </ul> </div> </div></div>
 13. Ca să ai index ca la indungi.ro ai nevoie de câteva cunoştinţe html / css să faci câteva modificări deoarece ei le-au făcut. Din câte văd nu prea ai experienţă aşa că mai bine vorbeşte cu cineva să ţi-l facă.
 14. Instalează acest hook > https://www.mediafire.com/?qw4y1ktyy038c4v Îl dezarhivezi pe desktop. Te duci in adminCP > Applications & Modules > Manage Hooks şi apeşi pe Install Hook. O să-ţi apară "Select a hook XML file", apeşi pe "Alege fişierul" sau "Chose Files" apoi selectezi de pe desktop "tz34_steamgroup.xml". Aştepţi să se instaleze şi după ce s-a instalat te duci dinou la "Manage Hooks", îl identifici (are acelaşi nume), în drept cu numele lui îţi apare 3 opţiuni printre care şi un creion, lângă acel creion se află o săgeată, apesi pe ea şi apoi selectezi "Edit settings: tz34 Steamgroup", de aici o să te ducă într-o pagină unde să faci setările la hook. Învaţă engleză sau foloseştete de google translate şi editează-l după bunul plac. P.S.: Nu utia să dai "Enable Hook" şi să setezi permisiile pentru toată lumea (tot din pagina respectivă dacă are nevoie de permisii). Succes!
×
×
 • Create New...