Jump to content

Marian C.

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-14 Bad

1 Follower

About Marian C.

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 12/04/1998

Contact Methods

 • Website URL
  http://rlz.ro
 • Yahoo
  cs_kennt@yahoo.com
 • Skype
  xdmg.yaho0

Recent Profile Visitors

473 profile views
 1. Marian C.

  Problema cu parametrii ecranului laptop HP?

  Nu am auzit de cuvantul leptop dar na..
 2. Marian C.

  Am si eu nevoie de aceasta tema.

  http://www34.zippyshare.com/v/42aLqg1R/file.html poftim.
 3. Marian C.

  Ce parere aveti de Grown.ro?

  Combinatie tema ecila actuala si tema darkz ce sa zic o sa ajungeti departe apropo place ideea furata si de pe gamepower cu bara aia cu gradient dar na shht ce stiu eu.
 4. Marian C.

  Am si eu nevoie de aceasta tema.

  Ti-o urc eu pe un site extern sau o pot publica aici te rog sa ma cauti si in privat.
 5. am renuntat singur dar na csf.
 6. Nu, dar să fie la majoritatea doar ție nu îți place în rest la ceilalți le place deci clar că nu modific pentru tine ceva mai ales că nici nu te doare capul de forum.
 7. Este editată și unde sunt elemente din temele lui alexandru? În fine cum spui sunt eu hacker asta e. Tu vorbești de reputație o ai mai bogată ca a mea expertule vezi dacă ai pus bine codul de css just kidding. Activitate o să fie mai întâi să terminăm ce este de făcut iar copyright la ips nu are nici un rost nu ajută cu nimic doar încurcă oamenii știu prea bine ce e ăla ipb doar unii ca tine poate nu ar ști. Degeaba îmi spui mie de intelectual când tu ești cu toți mare ceartă dacă vrei să faci aici ceartă n-ai decât. Păi nu știu nu sunt expert dar nici nu abuzez de grad ca tine pe unde apuc știi prea bine. Iar design-ul nu poate fi pe placul tuturor asta poate nu știai.
 8. Salut probabil deja mulți mă știți aș dori să vă prezint proiectul creat de Pinu - proskill. Tema este creată de phasefx și editată nu foarte mult de mine și Pinu. Câteva imagini: Suntem în căutare de staff experimentat și dornic de a face ceva creativ. Dacă aveți ceva propuneri le puteți posta aici.
 9. Deci intri așa în tema ta apoi în Topic View este jos apoi la post cauți așa. <li class='multiquote' vei găsi ceva de genul: <a href="{parse url="module=post&amp;section=post&amp;do=reply_post&amp;f={$this->request['f']}&amp;t={$this->request['t']}&amp;qpid={$post['post']['pid']}" base="publicWithApp"}" title="{$this->lang->words['quote_with_mq']}"><i class="fa fa-quote-left" id="OP-normal" aria-hidden="true"></i> {$this->lang->words['mq']}</a> probabil de aici știi ce să faci dacă nu îmi lași un pm. O poză: http://prntscr.com/ee5s54
 10. Marian C.

  Mutare buton "Start New Topic"

  Link forum și te ajut.
 11. Marian C.

  AREA-GAMES ROMÂNIA

  Update-ul de iarnă este fosrte frumos felicitări.
 12. Marian C.

  Problema boti

  Din experiența mea pe comunități boții trec și de keycaptcha dar mna cum spui tu.
 13. Marian C.

  Problema Legenda

  Nu te pot ajuta cu team viewer.
 14. Marian C.

  Problema boti

  Ai skype? Dacă da add xdmg.yaho0 să te ajut..
 15. Marian C.

  Back-up 3.4.6

  Intri pe http://sitetau.ro:2083 sau http://sitetau.ro/cpanel și ai acolo username and password le completezi cu datele de ftp după te duci la phpmyadmin și dai export la baza de date dacă vrei pentru fișiere poți da din cpanel la backups.
×