Awaken.

Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Awaken. last won the day on January 10

Awaken. had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Awaken.

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 03/06/1998

Recent Profile Visitors

806 profile views
 1. Setări ? Ce e aşa greu? Intri la ei pe site, faci un cont, îţi adaugi domeniu, o să-ţi dea ei nişte ns-uri, să schimbi la domeniu şi aia e, după din contul de pe site (cold cum îi zice) administrezi totul.
 2. Gata e row1, că pe play-arena, e tema play-arena, tema nu e tema play-arena, dar un căţeluş ca tine, nu are de unde ştii, nu te lua după alţi, verifica înainte să vorbeşti. Omul a cerut suport aici pe forum, la ce nu a stiut sa modifice, şi dacă ai fii observat, nu a plecat de la tema play-arena şi de la o temă default (carbon). ON : Fă ceva, cu f_iconul ăla, e tare urât
 3. Salutare
 4. Salutare
 5. Wordpress, dar consuma foarte mult din resurse . La btstelecom cu pachetul silver, imi mergea cpu constant intre , 50/100 % .
 6. Vand domeniul darkrage.net. Astept oferte, expira in martie 2018, are webhost de la btstelecom pana in martie, anul acesta.
 7. topic din 2014 ,data vitoare fii mai atent .
 8. fortare ? https e ssl ? ce fortare ?
 9. urat noul update , parca era mai frumoasa .
 10. Not Found The requested URL /forum was not found on this server. Gata aţi închis ?
 11. Arata ok, e fosta tema darkmind modificată, totuşi prea întunecată.
 12. Urat maintile, Urata culoare, foarte urata. Totuşi pentru ce ai pus borderul ala albastru? Ori e tema ori e curcubeu? De ce ai ales doua culori? Negru si gri? Negru la rows, sidebar si statistici jos gri? Ori o faci o culoare ori, nu o mai faci, arata penibil
 13. Cam închisă, dar totuşi frumoasă.
 14. Activitatea lăsa de dorit. Ce grad vrea să fie şi asta? Acces RooT? Meniul e ok, maintile lăsa de dorit. La rows, de ce sunt acele puncte? Scoate-le. Foarte urât broderul ăla la rows 1 Nu prea mă atrage nimica, la forumul tău. E foarte urât roşul ăla, schimba culoarea la tema.
 15. Vezi că topicul e din septembrie, vânător de posturi ce eşti.