Awaken.

Members
 • Content count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Awaken. last won the day on January 10

Awaken. had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Awaken.

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 03/06/1998

Recent Profile Visitors

903 profile views
 1. Setări ? Ce e aşa greu? Intri la ei pe site, faci un cont, îţi adaugi domeniu, o să-ţi dea ei nişte ns-uri, să schimbi la domeniu şi aia e, după din contul de pe site (cold cum îi zice) administrezi totul.
 2. Gata e row1, că pe play-arena, e tema play-arena, tema nu e tema play-arena, dar un căţeluş ca tine, nu are de unde ştii, nu te lua după alţi, verifica înainte să vorbeşti. Omul a cerut suport aici pe forum, la ce nu a stiut sa modifice, şi dacă ai fii observat, nu a plecat de la tema play-arena şi de la o temă default (carbon). ON : Fă ceva, cu f_iconul ăla, e tare urât
 3. Salutare
 4. Salutare
 5. Vand domeniul darkrage.net. Astept oferte, expira in martie 2018, are webhost de la btstelecom pana in martie, anul acesta.
 6. topic din 2014 ,data vitoare fii mai atent .
 7. fortare ? https e ssl ? ce fortare ?
 8. urat noul update , parca era mai frumoasa .
 9. Not Found The requested URL /forum was not found on this server. Gata aţi închis ?
 10. Arata ok, e fosta tema darkmind modificată, totuşi prea întunecată.
 11. Urat maintile, Urata culoare, foarte urata. Totuşi pentru ce ai pus borderul ala albastru? Ori e tema ori e curcubeu? De ce ai ales doua culori? Negru si gri? Negru la rows, sidebar si statistici jos gri? Ori o faci o culoare ori, nu o mai faci, arata penibil
 12. Cam închisă, dar totuşi frumoasă.
 13. Activitatea lăsa de dorit. Ce grad vrea să fie şi asta? Acces RooT? Meniul e ok, maintile lăsa de dorit. La rows, de ce sunt acele puncte? Scoate-le. Foarte urât broderul ăla la rows 1 Nu prea mă atrage nimica, la forumul tău. E foarte urât roşul ăla, schimba culoarea la tema.
 14. Vezi că topicul e din septembrie, vânător de posturi ce eşti.