Jump to content

-WisHU-

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Dubious

About -WisHU-

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. E de la modificările făcute de tine , eu când am postat tema nu aveau asemenea bug-uri . Cine dorește tema : http://www.kript.ro/forum/index.php?/topic/6565-tema-play-arena-ipb-34x/ Baftă
 2. Așa cum spune și titlul , caut un partener să mă ajute la dezvolatrea comunității www.kript.ro. Dețin webhost de la mxhost.ro de aproape jumătate de an , sunt foarte mulțumit de dânșii , deci eu mă ocup cu plățile la webhost/domeniu. Să fie pe scurt am nevoie de un partener cu o situație financiară mai „strălucită”, doresc să ridic nivelul comunității prin servere boostate ș.a.m.d.p . Ofer accese full indiferent de ce persoană este atâta timp cât „mă ajută” cu 1-2 servere boostate... o comunitate fără minim 1-2 servere populate e nasoală. De design-ul comunității se ocupă @HaLoGeK de duminică cam atât pot eu să mă întind. Cine e interesat, aștept pm .
 3. E pentru ipb 4 , eu cer pentru ipb 3 . Mulțumesc oricum .
 4. Salut, cum aș putea băga și eu, nuștiu exact cum se numește . Îmi cer scuze dacă au mai fost subiecte de genu . Aveți îmaginea în spoiler . Mulțumesc.
 5. -WisHU-

  Top Posters

  https://invision-romania.ro/index.php?/files/file/10-top-posters-plus/ poftim.
 6. Nonono , e vremea de calmare. Și pentru răspunsul ăsta al tău.... nu era mai eficient să-mi ceară dovezi în privința asta ?! Sau sărim pe acuzări domnu darkmind? Ofer și dovezi dacă-mi spuneți unde să văd asta ? Să înețeleg că e o aplicație sau?!
 7. Băi verişoare dacă aveam trafic generator mai apelam la voi ? Nu . Nu sunt genu de băiat să bag traffic generator , nu m-aşi simți bine... dar consider că tu faci parte dintr.o lume cretină .
 8. Salut, cum ași putea scapa de vizitatorii ăștia am undeva la 100-141-200 zilnic. Bănuiesc că sunt booti ?
 9. Recomand : http://www.kript.ro/shop/
 10. caut un partener de încredere care să mă ajute la populare. Webhost am de la mxhost.ro, lucrez cu băieții de 6 luni fără nici o problemă.
×
×
 • Create New...