x T r e m e R

Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About x T r e m e R

 • Rank
  Ucenic
 1. Salutare PCT. Rog pe cineva experimentat in photoshop ca sa imi editeze si mie niste poze. P.S: pozele sunt ale mele de pe alta comunitate (s-a inchis acum mult timp). P.S2: as dori ca in loc de 'BLUE-GAME' / 'B-GAME' sa fie scrie 'G-WORLD'. Cat mai repede va rog mult.
 2. t/c
 3. UP
 4. Edit: Spuneti-mi si mie cum se rezolva ca am incurcat topicurile, nu am rezolvat nimic
 5. up
 6. UP
 7. UP
 8. Salutare PCT, am si eu o problema legata de icon-urile de la categorii. As vrea sa fie doar 2 in loc de toate astea(ma refer la un icon read si unul unread): P.S: am incerca sa intru in : FTP> public > style-images > tema mea si sa editez f_icon respectiv f_icon_read dar degeaba..
 9. Salutare PCT. As dori sa-mi faceti si mie un icon in genul la acesta (Eu doar v-am dat un exemplu nu vreau neaparat sa fie exact ca acesta, am spus in genul): As vrea daca se poate ca in loc de "R"-ul ala sa scrie G-W daca se poate va rog.
 10. Am rezolvat. Se poate da T/C.
 11. Salutare PCT. Sunt incepator in IP Board si as dori sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Cum pot sa fac sa maresc poza de la profil? As vrea sa fie gen portret nu cum este acum:
 12. Daca vreti, puteti sa o faceti si in felul acesta: In loc de "DiaVoLa" sa scrie "GAME" iar in loc de "Community" sa scrie "WORLD". Va rog frumos macar una din aceste 2 sa imi faceti si mie ( daca puteti, puteti sa le faceti si pe amandoua ). @HazZaRD, am vazut si alte postari daca tot la fel ca mine au facut, macar puteai sa ma ajuti si pe mine, nu cred ca ti-am cerut imposibilul
 13. Salutare PCT! Rog frumos baietii / fetele care se pricep in PhotoShop daca mi-ar putea creea si mie un banner pentru forum. Bannerul as vrea sa arate ca acesta: Unde scrie "BNY" sa fie scris "G-WORLD" iar la "WE MAKE THE DIFERENCE" lasati asa.
 14. Intra pe b-game.ro/forum si dai cu sageata pe un grup din legenda.
 15. Acesta este codul din boardindextemplate(aici se afla statics_head):