Jump to content

HawKing

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HawKing

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

464 profile views
 1. HawKing

  Problema IPB ?

  Pai nu ma intelegi nici tu @HTML/CSS, am zis clar daca imi pun alte team icon putin mai mici gen 150x36 ii totul ok, dar daca pun astea 180x50 apare problema respectiva.
 2. HawKing

  Problema IPB ?

  @HTML/CSS @gromp, si daca pun tema default tot la fel face
 3. HawKing

  Problema IPB ?

  Tema respectiva este de 4.2
 4. HawKing

  Problema IPB ?

  4.2.7, ti-am spus ca pun alta imagine si nu are nimic, doar la aceasta imagine. Nu inteleg de ce, deoarece am aceasi marime la imagine.
 5. HawKing

  Problema IPB ?

  forum.mg-zone.ro
 6. HawKing

  Problema IPB ?

  Salut, am facut niste imaginii cu rank-urile pe care le-am pus, dimensiunile erau la fel ca si la celalalte pe care le-am avut, dar din cate vazi https://imgur.com/a/gxXRs imi apare pe profilul fiecarui membru ( daca are grad cu imagine ) in felul acesta, dar inainte nu se vedea si nu pot sa-mi dau seama de ce face asa ceva.
 7. HawKing

  Problema IPB

  Pai ai vazut mai sus ce am nevoie, inainte faceam din ACP-> profiles -> profile fields am facut astea, iar pe tema veche imi aparea fiecare lucru adaugat, dar acum nu apare la tema asta..
 8. HawKing

  Problema IPB

  @DeNyS., si ai idee cum pot sa adaug acele linii in template? Gen sa fie totul automat.
 9. HawKing

  Problema IPB

  Salut, Am rezolvat problema de aici Iar acum am aceasta problema https://imgur.com/a/LnDwA | Cum se vede nu-mi adauga sub posts informatiile ce le-am adaugat, gen aici " https://imgur.com/a/TNKCz ". Dovada ca am acele chestii dar nu apar la topicuri/content postat pe forum ( https://imgur.com/a/A3gky ). La o alta tema aveam deja chestia asta cu posts fara sa o introduc eu in tema, dar acolo pe cum faceam o informatie noua si o completam aparea, dar la aceasta tema nici gand sa imi apara acolo. Multumesc mult
 10. Salut, doresc sa stiu cum pot sa editez in loc de group sa sterg si sa imi puna logou` de la grad( Aici vreau sa editez : https://imgur.com/a/HXA8h ) sa arate asa (https://imgur.com/a/TNKCz). Multumesc!
 11. Salut, am facut o categorie unde vreau sa nu apara topicurile creeate de un membru, doar unui anumit grad sa iti aparate toate topicurile facute in acea categorie. Multumesc.
 12. Am si eu o intrebare, cum pot pune mai multe grade la o persoana pe forum? gen : acea persoana vreau sa fie moderator : x si inca un moderator la y + administrator + server manager..etc, dar sa apara unu sub altu logo-urile de la grad, acolo am zis de 2 ori moderator, sa apara sub de 2 ori moderator si odata administrator si server manager. Multumesc.
×
×
 • Create New...