SHINELCO

Members
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SHINELCO last won the day on January 30

SHINELCO had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About SHINELCO

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

372 profile views
 1. Detin 3 atestate diferite website html + documentatie 25 pag + programele pascal si fox toate care iti pot pica la examinare. Toate atestatele au luat nota 10 anul trecut, sunt originale facute de mine si au un aspect foarte frumos. 5 euro atestatul, am muncit destul de mult la ele tocmai de aia nu le ofer gratuit, + ca nu o sa gasesti pe internet nimic care sa semene cu ale mele. Ceva original si bun la un pret decent. Daca doresti astept un PM de la tine.
 2. Nu descarcati... in primul rand a fost blocata de antivirus, dupa ce l-am dezactivat tot nu sa extras tema din el.
 3. Acuma sunt multi factori si depinde si de leptop, dar si eu am trecut prin aceast eveniment de curand, leptopul meu nu are tastatura este scoasa, deci se vad unele componente prin locul liber, si am varsat apa direct pe placa de baza, l-am oprit si l-am lasat langa calorifer o noapte, a doua zi totul mergea ok. Poate este un caz fericit, totusi te incurajez sa mergi la un service.
 4. Nu ai inteles, este o aplicatie in plus pe langa Messenger si iti da voie sa faci unele chesti ce Facebook nu iti da prin aplicatia lor standard, doar ca nu stiu daca exista una si pentru iOS.
 5. Salut, am vazut ca pe Android exista o aplicatie pe nume Mauf care iti arata conversatile din Facebook si poti sa schimbi culorile chat-ului cu culori diferite si mai multe decat iti ofera facebook, plus ca mai poti vedea si cate mesaje ai cu o anumita persoana, si vreau sa stiu daca exista o aplicatie de genul si pentru iOS, daca stiti una asemantoare as fi recunoascator.
 6. Citeste putin aici:
 7. Rezolvat am editat /* Menu popups */ Se poate da T/C
 8. Tema identica ca pe multe alte comunitatii. Logo si Hander luate de pe net. Forum structurat la fel ca altele. Nu vine cu nimic nou fata de alte comunitatii existente si populate, nu stiu parerea mea casa incepi acuma un proiect de genul asta pe internet trebuie sa vi cu ceva nou, casa atragi lumea sa isi faca cont la tine pe forum. Cateva imbunatatiri: Partea de Design este foarte importanta incearca sa fie ceva unic, elegant, structureaza forumul putin mai lejer si intr-o forma care nu o foloseste nimeni sau aproape nimeni, si vino cu lucruri noi. Parerea mea, poti sa o iei in calcul sa sa imi oferi -1
 9. Salut, am modificat butoanele din tema, si nu reusesc sa le modific chiar pe toate. Pe aceastea l-am modificat dar pe aceastea de mai jos nu gasesc unde, poate ma ajutati voi. Este tema Carbon Orange
 10. Poate fi in GlobalTamplate /Broadindextamplate sau in footer.
 11. hack money

  Nici nu cred ca o sa gasesti asa ceva. Sau sa spunem ca cineva are un asemenea Hack, free sigur nu o sa il primesti.
 12. ACP - Look & Feel - Tema ta - Global Tamplates - UserInfoPane - Bagi codul de mai jos.
 13. Intri in userinfopane la accea tema copiezi tot de acolo si il pui la tine, si nu uita sa copiezi si css-ul de la tema si sa o pui in a ta. (CSS de la userinfopane, nu tot) Daca imi dai link de la forumul unde ai vazut acel userionepane iti extrag eu codurile daca nu sti sau nu ai tema.
 14. 1. Piesa din Index total aiurea, si poate sa fie deranjanta in unele situatii. 2. Nu vad un Logo pe forum, ceea ce cred ca ar fi necesar. 3. Nu se vede tot numele Sub-forumurilor, ceea ce mie nu imi place. 4. Acolo unde scrie Recomandam, cam urat Design-ul imaginilor. In rest este ok, este parerea mea, poate altora le place. Bafta.
 15. Am vazut multe topicuri deschise in ultima vreme pe tema, skin-urilor aparaute pe WebFlake si Invision-Virus si anume: Tema DarkNight v1.0 / V.2.0 / V.3.0 Aceste teme au Style.css doar ca este in alt loc, nu in cel obisnuit sa il gasim. Il gasiti aici: ACP - Look & Feel - Tema - Tamplates - Skin_css - css P.S. Nu am vazut alt topic de genul, daca un Moderator considera ca a mai fost postat, poate sa il stearga.