SHINELCO

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About SHINELCO

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday

Recent Profile Visitors

67 profile views
 1. Tot nu apare, acceasi problema
 2. Am o problema si anume, cand introduc un Link de la un Video de pe YouTube intr-un topic, arata ca si cum ar fi pus, dupa postare, nu se vede videoclipul si nici link-ul, e ca si cum ar fi gol acel Post. Daca ma poate ajuta cineva cu problema asta.
 3. Metoda 1: ACP - Look & Feel - Easy Logo Changer - Selecteaza Tema la care vrei sa schimbi Logo - Urca imaginea - Si apasa Submit. Metoda 2: Cauta Link-ul de la Logo in Style.CSS si urca logo-ul tau pe un site gen imgur.com copiaza link-ul tau si inlocuiestel.
 4. Trimite PM sa iti dau un Forum, poate iti plac unele teme editate de mine
 5. Nimeni nu o sa iti faca un logo gratis, mai ales modul in care ai cerut asta. P.S. Nu te chinui prea mult cu Forum pe Hotinger, ca oricum o sa iti blocheze gazduirea in scurt timp, cand incepi sa faci trafic si incarci forumul cu diverse unelte, o sa iti inchida gazduirea pe motiv ca ai depasit nu stiu ce limite si ai incalcat criterile lor. Spun asta ca am patit eu.
 6. Multumesc baietii +1. Se poate da T/C am toate informatiile necesare in link-urile postate mai sus.
 7. Buna am cumparat un certificat SSL pentru forum, si nu stiu cum sa trec forumul full pe HTTPS, am vazut ca a mai deschis cineva un Topic legat de asta, dar nu am prea inteles, poate sunt eu greu de cap. Poate cineva sa imi explice pasi care trebuie urmati pentru operatiunea asta. Multumesc anticipat.
 8. Nu stiu daca asta este solutia ceea buna, dar si eu am intampinat asta acum ceva vreme, si eu am rezolvato in felul urmator: Am sters ce am incarcat din FTP. Am sters si Baza de data si utilizatorul si sub-domeniul, si am creat altele si dupa a mers...Spefiic din nou, nu stiu daca asta este solutia ceea mai buna, la mine a functionat, Sper sa te ajuta intr-un fel sau altul.
 9. UP
 10. Sau daca ai nevoie de ele in format .gif / .png gasesti la google image destule daca scri cuvinte cheie.... daca sunt prea mari le poti redimensiona in photoshop. Dar gasesti si la dimensiuni perfecte pentru forum daca iti dai putin interesul in cautare.
 11. Daca mai ai nevoie sunt dispus sa te ajut cu acces ACP cautama prin PM.
 12. Sincer sa fiu eu nu am inteles nimic ce vrei sa faci... si cred ca de asta nu a raspuns nimeni, ca nu inteleg. Explica mai clar. Si ai voie doar o problema intr-un topic sa postezi.
 13. Stie cineva de unde pot edita aceste texte: In setarile Hook-urile nu pot la toate. Si nu am gasit pana acum. Multumesc anticipat.
 14. Salut din nou, ma poate ajuta cineva cu un cod pentru un aspect mai frumos la Recent Status Updates.... Preferabil ar fi ca aceasta: Acuma sper ca nu veniti cu Reply de genul: Copiezi de la ei, furi de la Shedy.... Respect munca lor de aia doresc si eu asa ceva si nu imi permit sa platesc sa imi faca o tema. Daca ma puteti ajuta, nu la fix dar sa arate bine Recent Status, postati, critica nu isi are rostul pe acest forum, dupa parerea mea. Aici suntem sa ne ajutam, fiecare cu ce pote si cum stie. Multumesc anticipat.