Jump to content

VasileVasile1998

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About VasileVasile1998

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

838 profile views
 1. Salut, am pus la manage resourcer un default avatar, dar nu mi-l arata, arata litera asta de la inceputul numelui Cum pot sa scot acest sistem si sa-mi puna default_avatarul?
 2. Ma puteti ajuta va rog, unde in .CSS gasesc sectiunea sa schimb bg-ul cu o imagine, nu culoare.. Multumesc! dau like
 3. Salutare, ma ajutati si pe mine, cum sa fac acel loc liber mai in jos, adica cu niste px mai jos. Adica sa fie mai mare acel loc liber, nu asa mic. https://imgur.com/a/uCTkS
 4. De la ce tema e pornita tema http://ultraplay.ro/forum/ Stiu ca este undeva pe net conceptul temei. Multumesc!
 5. Salutare, pentru cei ce se pricep, am cautat pe google, dar nu prea am inteles din ce am cautat. Vreau un auto-deleter ce sa dea delete la toate fisierele din FTP dupa X zile. De exemplu dupa 5 zile se sterg toate fisierele alese sau ceva de genul. Stie cineva vreun script?
 6. Cum adica sa o pun pe vizibil? Mai explicit
 7. ro-samp.ro/forum Asta e forumul, sper sa nu fie reclama.
 8. Deci am bagat legenda pe forumul meu si nu se afiseaza. Am testat alta tema si pe aia se afiseaza, ma puteti ajuta sa se afiseze si pe a mea?
 9. Deci, cum pot sa scap de acesti spammeri/boti care isi fac conturi false si posteaza aiurea? Stiu ca pe IPB este CAPTCHA automat, dar nush de ce nu merge la mine Stiti cum sa rezolv problema asta sau sa bag ceva intrebare la register sa nu-si mai faca conturi?
 10. Deci, am incercat mai multe versiuni de ShoutBox, dar cand mi-l instalez apare asa: (Cand scot shoutbox-ul revine totul la normal) Nu e dela tema, am incercat Rebuild la ShoutBox, etc, dar nu merge. Ma poate ajuta cineva? (Am IP.Board 3.4.8 )
 11. Da, la asta m-am referit. Multumesc de raspunsuri.
 12. Cel mai bune e sa faci tu manual, instaleaza hook-ul ' groupNameIndicator.xml'. Apoi: 1. Intra in AdminCP. 2. Look&Feel >> Manage Skin >> Tema ta. 3. Board index >> hookGroupNameIndicator. Si creeaz-o manual legenda, succes, uita un model: <br> <h4 class="statistics_head clearfix">Legenda </h4> <span style="color:#ef0000;text-shadow: 1px 1px 1px black;font-weight:normal;">Founders</span> | (Un model) <br>
×
×
 • Create New...