Jump to content

HightR4g

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1 Dubious

About HightR4g

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, cum pot face ca scrisul din shoutbox sa coincida cu grupul din care membrul face parte? (ma refer la culoare, daca Moderatorrii au culoarea verde, atunci sa scrie cu verde, daca Super Moderatorii sunt portocalii, atunci ei sa scrie cu portocaliu etc) Am gasit odata un tutorial pe acest forum, dar nu mai dau de el. Multumesc.
 2. Pai facusem un server de counter strike 1.6 pe calculator sa testez ceva cu cineva, iar acea persoana nu se poate conecta nici dupa ce am facut portforward. Am testat si pe canyouseeme.org sa vad daca e deschis portul, dar nu e...
 3. Vreau sa deschid portul 1000, inainte faceam exact cum este in poza, dar de o luna nu mai merge deloc.
 4. Salutare, de vreo o luna nu mai merge sa fac portforward, ma poate ajuta cineva? Modelul router-ului este Speedport w724v ( De la Telekom ) Inainte mergea perfect, iar acum nu..
 5. Cum pot face sa fac si eu maintitle-ul de pe forumul meu ca aici? Cand pui cursorul pe el se face tot rosu.
 6. Is atatea randuri acolo si nu dau de ce-mi trebuie..
 7. Mersi, dar sunt doua probleme: Nu-mi apare acel dreptunghi verde de la "online", iar pozele alea nu sunt aliniate. Ma poti ajuta?
 8. Salut, am o problema, acum putin timp am facut "Full Backup" la forumul meu si m-am mutat la alta firma de host, mi-am reinstalat forumul si acum vreau sa pun acel backup, m-am uitat prin cpanel dar nu gasesc unde sa pun fisierul, ma ajuta cineva? Mersi.
 9. Salut, are cineva acest userinfopanel?
 10. Am facut exact cum ai spus, dar background-ul meu este tot acelasi din inainte,
 11. Salut, as vrea si eu imaginea si giff-ul cu bulinutele de pe fundal. http://golaniics.ro/ Mersi.
 12. Salut de 2 zile se intampla un lucru ciudat pe forumul meu. Ieri un membru de pe forum a ramas fara grad si azi s-a intamplat din nou altui membru. Mentionez ca doar eu am acces acp. De la ce ar putea fi?
×
×
 • Create New...