Jump to content

unknown

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About unknown

 • Rank
  Incepator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Totul este din cauza la conectare, încearcă să atribui userul la baza de date.
 2. Am o problema pe ipb , nustiu de ce dar merge foarte prost am mai avut ipb inainte dar nu mergea asa greu acuma vad ca performantele sunt foarte low, a avut careva aceasta problema ? sau exista vreo rezolvare ?
 3. infinityfree.net este destul de bun , doar ca nu ofera php mail() .
 4. Difera , daca versiunea nulled este luata dintr-o sursa "nasola" sunt sanse sa iti pice forumu . Daca nu exista parta a doua , vin baietii care au facut software-ul si til dau jos . Recomand sa folosesti phpBB iese destul de frumos daca ii dai putin timp.
 5. Acum din cate am observat , este inchis site-ul.
 6. lasa-ma sa te intreb ceva , ce baza de date folosesti daca este cea de la bigzone , nu o sa iti mearga (folosesti awm panel)
 7. I like the UI. The SSL Certificate add a plus . The sidebar i think have a problem.
 8. Personal sa iti zic , daca iti scotii validarea prin email faci o mare prostie
 9. domeniul .club cred ca il poti cumpara dupa namecheap cu 0.88$ si am intrat pe website si am vazut ca scrie free web hosting , cred ca investitia aceea de 50$ nu este atat de adevarata, EDIT : si in legatura cu hosting-ul ai ales o firma buna (ifastnet) dar ai ales pachetu' gresit , cei de la ifastnet nu iti ofer protectie la pachetele free .
 10. nu cred ca se strica , windows-ul se poate compara ca orice alt software doar ca este la categoria sisteme de operare.
 11. @gadeas am si o intrebare , am 3 pagini (1.index, 2.login,3.dashboard4.header ) headeru este connectat la toate infara de login , bun eu am facut in header o imagine care apare cand este in session , deci o sa apara doar in dashboard , dar cum fac sa apara si in index cand esti in session si cand nu esti in session sa nu mai apara, am incercat sa pun session_start() si sa folosesc if la imagine , dar cand sunt in index delogat imi da o eroare Notice: Undefined index: login_user in C:\xampp\htdocs\panel2\header.php on line 141 (scuzati de greselile gramaticale) a da am uitat sa precizez ideea este ca eu folosesc session sa arat o variabila din baza de date si langa imagine apare si aceea variabila pe care o arat prin session
 12. 1.logo-ul nu este unul de calitate , se pot observa dungi ce nu sunt puse la locul lor etc. 2.aveti o tema ce o gasesti editata pe net ( saraci designeri ce au lucrat la tema aia ) 3.maintitle.png prea mic (ti se vad mariginile ) 4.icon-ul la forum este prost editat (paint)
×
×
 • Create New...