Jump to content

IPB.Work

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About IPB.Work

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare! Ma poate ajuat cineva sa mut butonul Start New Topic putin mai sus dupa cum am desenat in poza? Multumesc anticipat!
 2. Salutare! As vrea sa ma ajutati cu 2 modificari la meniul principal. Vreau sa apara intre butoanele FORUM, MEMBRI si TRIMITE O SESIZARE o bara care sa le separe, asa cum este la profilul din dreapta. Vezi pozele: Multumesc anticipat
 3. Salutare comunitate! Doresc sa modific butoanele pentru Edit, Quote, Multiquote care apar in josul fiecarui topic. Mai exact as vrea sa aduc butonul Raport langa cele mentionate mai sus. Vezi poza de mai jos: Template-ul ar trebui sa fie Topic View -> post Multumesc anticipat!
 4. Am eliminat GroupTitle si ImageGroup. Ma poate ajuta cineva sa duc username (test1) pe centru?
 5. Salutare, as dori sa face ceva modifcari in partea stanga la informatiile celui care posteaza reply/topic. Momentan este ca in poza de mai jos: 1. Denumirea userului ("Test1") as vrea sa fie pe centru, in locul unde e sageata cu rosu 2. GroupTitle si ImageGroup as vrea sa le elimin definitiv. Multumesc anticipat.
 6. Eu as vrea sa scot aceste doua butoane (vezi in poza), nu gasesc sursa sub nicio forma, am incercat si cu inspect element.. nu ma duce nicaieri. Exista vreo alta optiune?
 7. margin-bottom: 5px; era. Merci mult
 8. Salutare! Lucrez la o tema si cand eram aproape de final am pierdut un cod de la bara maintitle. O sa va arat in aceasta poza cum era inainte si cum e acum. [POZA 1] Inainte de a pierde codul: [POZA 2] Dupa ce am pierdut codul: As vrea daca se poate sa imi spuna cineva ce trebuie sa modific pentru a aparea din nou acel spatiu, cum e in POZA 1. Multumesc anticipat.
 9. Salutare! Dupa cum zice si titlu, este vreo posibilitate de a gasi style-ul care trebuie modificat prin inspect element? Ma refer atunci cand vreau sa modific un anumit lucru pe forum (IPB) si inspectez elementul, sa-mi pot da seama unde se afla susa style-ului pentru a modifica respectivul lucru.
×
×
 • Create New...