Jump to content

#LighT

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About #LighT

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday 05/30/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://PlayForce.ro

Recent Profile Visitors

1,054 profile views
 1. #LighT

  BackUp?

  Salut nu am gasit nicaieri un raspuns la ceea ce caut asa ca m-am hotarat sa intreb aici,deoarece momentan nu detin licenta ips sa pot face update la platforma,as dorii sa stiu daca se poate face un backup la baza de date ca sa pot salva membrii si posturiile,iar cand o sa adaug platforma ipb 4.2.8 sa pot folosii aceea baza de date,m-ar putea ajuta cineva? si daca,da sa imi spuna cum trebuie sa fac? Platesc - ofer ceva la schimb.
 2. Decat sa iau de pe net o tema rip mai bine cumpar una la care am tot timpul support la ea,+ ca tema a fost cumparata din Decembrie cand nici nu aveam comunitate deci..:) 3 - Index complet copiat de la area-games, nici macar nu a-ti schimbat descriptions, totul este ca la area-games. unde vezi ca nu am schimbat descriptiile? zic sa citesti mai bine: DEVOTAMENT , PASIUNE SI PRIETENIE ! Acestea sunt lucrurile fundamentale care stau la baza creatiei acestei comunitati minunate cu oameni seriosi si devodati.Atunci cand descoperi o realizare mareata, descoperi un maniac cu misiune , practic noi suntem acei maniaci in cautarea unui singur lucru , iar acela este de a aduce aceasta comunitatea la cel mai inalt nivel posibil.Daca ar trebui sa ne rezumam in putine cuvinte experienta noastra, am putea spune ca jocul ne-a dus mereu tot mai departe, tot mai adanc in real , asadar filozofia noastra s-ar reduce la o singura dogma: Gaming meets a new level! vezi pe undeva pe indexul area-games? "MiX-Area" este proiectul principal al comunitatii PlayForce Romania. Ne propunem ca in urmatoarea perioada sa ajungem printre cei mai buni dintre cei mai buni atat calitativ cat si cantitativ. In prezent detinem 3 servere de mix. ! e text scris de mine
 3. ACP > Look & Feel > tema ta > Board Index > Recent topics
 4. Ca sa nu mai existe discutii am editat tema pe alta culoare!
 5. Logo-ul e cel vechi playarena dar o sa fie schimbat azi,tema e editata de la starea initiala doar 3 elemente sunt luate de pe area-games,in rest iconitele si body-ul sunt modificate de mine in photoshop,daca nu imi place culoarea asta inseamna ca trebuie sa o las?
 6. Si da..validarea se poate scoate adaugandu-se alte metode ca de exemplu question challenge Bafta cu el dar sunt erori cand incerc sa dau pe un topic imi da eroare
 7. http://webflake.sx/files/file/189-top-reputation/ ai aici acel.hook,cel din imagine e ips4
 8. Salut,doresc sa va prezint comunitatea PlayForce.Ro - Suntem o comunitate deschisa , cu un potential dornic de-a construii cat si reconstruii alaturi de toti doritorii. Ne-am infiintat in data de 15-februarie-2018 , orice inceput este dificil , dar suntem o echipa care gandim pozitiv si capabili de-a face multe lucruri alaturi de persoanele potrivite. In ciuda faptului că la momentul actual exista n nr de comunități, am decis împreuna cu un prieten să o deschidem. Nu avem niciun fel de standarde de respectat/îndeplinit, nu ne propunem să fim "cei mai buni", nu ne dăm de fund în sus că "noi facem, noi dregem". Comunitatea a fost deschisă pentru cei care nu își găsesc locul în alte părți sau pentru cei care vor o schimbare. Un prim' target al nostru este să ne creăm un staff competent/matur atât în ceea ce privește forumul cât și serverul oficial. Asta nu înseamna că suntem "vulnerabili" și ne vom arunca în a oferi accese doar de dragul de a avea. "Aviz amatorilor" deschiderea comunității reprezintă acordul/acceptul nostru față de responsabilitățile implicate. Asteptam pareri de la voi , orice parere este bine-venita,de asemenea astept si sugestii despre ce ar trebuii modificat! ALTE INFORMAȚII # Forum: http://playforce.ro/forum/ # TeamSpeak3: https://www.gametracker.com/server_info/176.31.32.79:9987/ # Contact: contact@playforce.ro # Fondator: cLau # 24K # Firma WebHosting: Gazduire.net Tema este putin editata de mine iar pana vom face noi ceva nou e perfect,mometan avem doar 3 servere online de teamspeak + 2 de mix, in lucru din cauza addons-ului. De licenta inca nu dispun financiar iar pana nu e ceva serios nu doresc sa arunc cu banii degeaba. Tema este putin editata de mine iar pana vom face noi ceva nou e perfect,mometan avem doar 3 servere online de teamspeak + 2 de mix, in lucru din cauza addons-ului.
 9. Prima data fa pe ts ce fac si eu si vorbim
 10. A fost pe darkz inainte sa schimbe pe ips
 11. Am ales sa folosesc sloganul decat numele comunitatii,tema in sine nu cred ca o are cineva,doar ghotic ceva asemanator dar dupa cum stii tema ghotic e copie la surface tema ptr ips.
 12. Salutare tuturor, Suntem o comunitate redeschisa , cu un potential dornic de-a construii cat si reconstruii alaturi de toti doritorii. Ne-am infiintat in data de 19-mai-2017 , orice inceput este dificil , dar suntem o echipa care gandim pozitiv si capabili de-a face multe lucruri alaturi de persoanele potrivite. In ciuda faptului că FragBite este o comunitate cu tradiție și vechime în spate, am decis împreuna cu un prieten să o redeschidem. Nu avem niciun fel de standarde de respectat/îndeplinit, nu ne propunem să fim "cei mai buni", nu ne dăm de fund în sus că "noi facem, noi dregem". Comunitatea a fost deschisă pentru cei care nu își găsesc locul în alte părți sau pentru cei care vor o schimbare. Un prim' target al nostru este să ne creăm un staff competent/matur atât în ceea ce privește forumul cât și serverul oficial. Asta nu înseamna că suntem "vulnerabili" și ne vom arunca în a oferi accese doar de dragul de a avea. "Aviz amatorilor" deschiderea comunității reprezintă acordul/acceptul nostru față de responsabilitățile implicate. Stafful comunității poate fi contactat la adresa : contact@FragBite.ro Asteptam noi pareri de la voi , orice parere este bine-venita si dintotdeauna va fi. Forum: http://fragbite.ro/forum Tema este facuta de HaLogeK pentru DarkZ si achiztionata de mine de la el,folosesc fostul logo al comunitatii,mi s-a parut interesant iar pana vom face noi ceva nou e perfect,mometan avem doar 3 servere online de teamspeak + 2 de mix,inca 1 de samp care este in lucru,si 2 publice la fel in lucru din cauza addons-ului. De licenta inca nu dispun financiar iar pana nu e ceva serios nu doresc sa arunc cu banii degeaba,cred ca sunt destul de clar,pentru ca nu doresc atacuri la persoana mea cum ca nu am licenta sau ca va fi un forum 2 doi bani,pe langa asta as dorii inchiderea acestui topic: Multumesc,Frumos.
 13. Update am achizitionat temă nouă,intr-adevar e fodta tema darkz dar ptr ca mi-a placut si nu o gasesti pe asa multe comunitati am cumparat-o
×
×
 • Create New...