Jump to content

cosminP

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by cosminP

 1. cosminP

  script html magazin online

  Da se poate.
 2. Sal, tu detii subnet.ro ? daca da, nu vinzi domeniul?

 3. cosminP

  DarkHost LTD ( Review )

  Nu am la ce sa-mi dau cu parerea, este un template luat pe net si gata. Incearca ceva nou, incearca sa mai modifici template-ul. Mult succes!
 4. cosminP

  | ᴠᴀɴᴢᴀʀᴇ | - VPS Platit pe 1 an

  La ce firmă este?
 5. Salut! Vreau sa cumpăr un dedicat pentru a oferi servicii de webhost s.a ,îmi puteți recomanda o firma ceva ,nu este musai sa fie din România , poate sa fie alta tara .
 6. cosminP

  Un CMS alternativ cu WHMCS

  SALUT! Caut și eu un cms ceva gen WHMCS care să pot adăuga la un client un serviciu in cont, clientul sa poata da un ticket si sa fie gratuit. spre ca am scris unde trebuie. multumesc!
 7. cosminP

  Un CMS alternativ cu WHMCS

  Stiu, dar caut altceva, ceva mai simplu care sa contina - tickets - user account ( unde eu ca admin sa-i adaug in cont serviciile pe care eu le ofer) - si chestii esentiale.. Si am zis ca poate stie cineva un script ceva de genul, ceva pe php, javascript,s.a.
 8. cosminP

  Background chatbox ipb 4.3

  Caută in CSS #chatboxWrap si adauga la urma background-color: #000 !important; culoarea o modifici tu pe placul tau. la mine asa se vede dupa ce am pus background-ul https://imgur.com/fRTcVdB
 9. cosminP

  Sugestii site

  Îți sugerez să folosești WordPress, din punctul meu de vede mi se pare cel mai ușor de folosit. Sau dacă nu, caută pe codecanyon un software/cms pentru ceea ce ai nevoie,doar că trebuie să plătești,sau poți să-l iei nulled
 10. cosminP

  Un CMS alternativ cu WHMCS

  Știu de boxbilling, dar am zis ca aș vrea ceva gratuit.
 11. cosminP

  Cerere logo - text

  salutare! As vrea si eu un logo ca acesta daca se poate IMAGINEA text: DOAR1CLICK. as vrea sa fie exact la fel cu punct verde la final sau daca nu,simplu.
 12. am un vps de la ovh si cand am urcat phpbb3 ca sa l instalez, am primit o erroare, si poate stie cineva ca sa ma ajute. You are running an unsupported PHP version. Please upgrade to PHP 5.4.0 or higher before trying to install or update to phpBB 3.2
 13. cosminP

  Ce domeniu ai alege?

  proskill.ro a fost ceva frumos in trecut,dar acum depinde de tine ceea ce faci si cum il organizezi.
 14. cosminP

  Cumpar domenii orice nisa

  Titlul Orice extensie, astept oferte
 15. Sal'tare! As vrea si eu niste idei de nume pentru un site ( deocamdata ) pentru hosting si webdesign. Cred ca va intrebati de ce si webdesign . Uite ca vreau sa-mi fac un site unde sa inregistrez domenii ( am un reseller de domenii ) + servicii gazduire ( webhost ) dar totodata si servicii webdesign . Cred ca pana aici ati inteles, si as avea nevoie de niste idei de nume , ca contina si numele host nu-i problema , dar ceea ce vreau eu sa fac nu tine de jocuri ! Sper ca a ti inteles ! Va multumesc! P.S: Daca merge treaba vreau sa-mi fac SRL ( astept si niste pareri daca se merita ceea ce vreau sa fac sau nu )
 16. cosminP

  MindFX Community

  Foarte frumos ceea ce ai facut @HaLoGeK MULT SUCCES!
 17. Salutare! Aș vrea niște idei pentru un domeniu pentru fotografie , domeniul sa fie gen foto și ceva .ro Mulțumesc!
 18. Cu toții il știm pe ASEPE , Azte zis Alex6ndru I-am cerut să-mi facă un tempalte html , a spus ca mă costa 15 euro - 75 lei PAYSAFECARD https://imgur.com/qWdE1Xq.png se văd pinurile am2 ,unu de 50 si unu de 25. Câteva imagini: https://imgur.com/B7hxX9P.png M-a blocat pe steam https://imgur.com/uDcGsdb.png Steam: https://steamcommunity.com/id/aztes P.S: Dacă este nevoie pun mai multe poze, doar ca nu prea am timp.
 19. cosminP

  Alex6ndru este tepar!

  Păi faza e că nu știam exact că este țepar, a început a lucrat la template , se vede și în poză, și după pauză. În fine, nu mă fac 15 euro ,dar să-l fac cunoscut și să se indexeze mai bine.
 20. cosminP

  Idei nume domeniu pentru fotografie

  Mai astept niste idei..
 21. cosminP

  Idei nume site gazduire si webdesign

  Se poate da lock Am găsit nume.
 22. cosminP

  Salut, Pc Troubleshooting!

  Salutare și bun venit!
 23. cosminP

  vand devhelp.ro

  5 euro pp sau psf
 24. cosminP

  vand devhelp.ro

  Vand domeniul devhelp.ro gazduire la mxhost,se muta la voi in cont. pret: 7 euro pp
 25. cosminP

  Background meniu secundar.

  Cum pot face acel bg gri la un meniu de genul? https://imgur.com/qxD4UHi
×