Jump to content

cosminP

Members
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by cosminP

 1. Păreri forum AFKZONE Romania

  Tema este foarte frumoasa, sa traiasca HALOGEK. Dupa parerea mea scoate bannerele de la serevere sunt urate.. prea mult rosu pe acolo + va mai faceti de ras ca sunteti cu GS,ca aveti ban pe GT. Gradul de Server Admin = inutil Mult succes!
 2. Ce parere aveti de goldskill.ro?

  Mai ai de lucrat de forum Pinule. Mai ai de lucrat la tema Mult succes
 3. Parere despre forum Elite-Zone.Com

  Prea urata tema , mai bine pui ceva default. Categoriile nu dau bine, incearca sa le mai aranjezi.
 4. Sal'tare! As vrea si eu niste idei de nume pentru un site ( deocamdata ) pentru hosting si webdesign. Cred ca va intrebati de ce si webdesign . Uite ca vreau sa-mi fac un site unde sa inregistrez domenii ( am un reseller de domenii ) + servicii gazduire ( webhost ) dar totodata si servicii webdesign . Cred ca pana aici ati inteles, si as avea nevoie de niste idei de nume , ca contina si numele host nu-i problema , dar ceea ce vreau eu sa fac nu tine de jocuri ! Sper ca a ti inteles ! Va multumesc! P.S: Daca merge treaba vreau sa-mi fac SRL ( astept si niste pareri daca se merita ceea ce vreau sa fac sau nu )
 5. Vand domeniu mindfx.ro

  Inca valabil.
 6. Vand domeniu mindfx.ro

  Pret : 5 euro paypal, 25 lei paysafecard , 25 lei skrill , 5 euro steam. Este inregistat la mxhost si se muta voi in cont. Dovada: https://imgur.com/rabuTqX.png
 7. REDGAMING template by Gromp

  Imi place ceea ce vad,dar dupa parerea mea le cam faci pe toate toate la fel... dar imi place cum ti-a iesit acest index , este chiar cel mai reusit. Este simplu si elegant. Mult succes.
 8. Sa stii ca-mi place ce ai facut. Simplu si frumos , nu prea incarcat ca strica. Poti sa mai faic niste update-uri sa-l mai imbunatatesti. Mult succes! Cu stima, Popovici C.
 9. LikeCs.RO - Pareri si sfaturi

  Deci, Tema de pe net , ai pus un logo si gata ai tema .. Nu ai nimic diferit decat celelalte comunitati, presupun ca ai facut copy/paste. Deja ma gasit un bug la tema .. IMAGINE Succes!
 10. Modificare culori server list

  da-mi pm cu domeniul si te ajut eu .
 11. recomand mxhost.ro ,eu lucrez demult cu mxhost si sunt multumimt.
 12. DevHelp România - Reviews

  Soo. Multumesc pentru ceea ce ai spus , stiu ca articolele nu sunt scrise de mine + eu am postat aici mai mult pentru tema , si voi schimba tema sau voi edita tema actual.
 13. Buna ziua! În această pagină am să vă prezint cât mai detaliat ce am de gând să fac cu acest site şi ce se va posta. Un aspect important va fi reprezentat de informațiile și ajutorul oferit utilizatorilor. Prin intermediul articolelor noastre, vă vom oferi informații concrete despre tot ceea ce înseamnă noutăți din domeniul IT. Pe lângă acestea, vor apărea diferite tutoriale despre IT, menite să vă ajute. Informații diverse din lumea internetului, care, cu siguranță, vă vor stârni curiozitatea. Astept paririle/criticile voastre pentru imbunatatiri. Site: https://devhelp.ro
 14. DevHelp România - Reviews

  Multumesc pentru feedback. Si nu in ultimul rand, legat de reclame , va ramane reclama doar in sidebar , restu vor disparea.
 15. Eu unu stiu ca nu se poate , dar daca dadeai un search pe google bine mai era. http://www.cnet.ro/2010/02/22/gazduirea-unui-domeniu-pe-computer-ul-personal/
 16. Efect ipb4

  Daca foloseai si tu butonul de search bine mai era. Si ai la urma Pentru Banned, la Group Formatting Prefix, adauga: <s><span style="color:silver;text-decoration:line-through;font-weight:bold;text-shadow:0px 0px 7px silver;background: url( http://s4.postimg.org/mfe4k1lqx/Grid_Fire.gif)"> Group Formatting Suffix, adauga: </span></s></img>
 17. Shadow Legendă

 18. Vand domeniu mindfx.ro

  UP!
 19. Vand domeniu mindfx.ro

  Altcineva?
 20. Parere comunitate Worldgame

  Wireless ,dar sa pui pe cineva sa o faca la culoarea sidebar-ului. ;d
 21. Parere comunitate Worldgame

  Idem , mai bine ai pune ceva default si asta e,decat sa dai edit la o tema si la final iti pui mainele in cap.
 22. Cum pot aranja acest cod css.

  Rezolvat. thx.
 23. Cum pot aranja acest cod css.

  Salutare! Am o tema phpbb3 si in css-ul de la tema ,am acest cod care nu este aranjat.. si as vrea sa stiu cum rezolv aceasta problma https://imgur.com/sZE9aBD.png Multumesc!
 24. Prezentare - Cosmin D

  Bun venit.
×