Jump to content

buddylove

+Helpers
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by buddylove

 1. o iesit super bine . imi place , place success cu proiectul
 2. sau daca ai fi lasat euro 4 .40 ron nu ai mai fi obligat sa pui chestia aia urata cu cursul valutar . ai putea face si tu ca firmele mari .
 3. Daca tie ti se pare normal sa trmiti pm-uri dinalea esti redus, scuza-mi expresia . nu sunt aici sa fac spam , ca mi-am luat 2 warn-uri din cauza ta . Ma cobor la mintea ta omule . Eu zic sa te linistesti si sa-ti vezi de capul tau si sa-ti bagi mintile in cap . Si termina cu postarile de copil. Asta e ultimul meu reply , nu ma cobor mai mult .
 4. Nu stiu care dintre noi 2 e mai copil . Nu te uiti la mesajele ce mi le trimiti ? intrii pe profilul meu vezi toate downvote-urile ce le am sunt de la tine . te rog termina cu inocenta asta . Iesi afara , nu avem nevoie de tine . https://imgur.com/a/q7yXPYp
 5. =]]] adauga-ti site-ul pe t5.ro sa vedem daca sunt reale .
 6. http://invision-romania.ro/index.php?/files/
 7. Si cum dovedesti incredere , sau ca serverul nu se inchide , suntem persoane care avem servere stabile de mai bine de 1 an . Gandeste-te bine ce vrei sa faci . Daca vrei sa castigi ceva pe langa fa-ti un site , fa-ti acte si deschide cu totul in regula , dar daca nu vrei “cluenteala” nu o sa ai succes de loc .
 8. cred ca ai incercat de prea multe ori. are o protectie anti-flood. si o sa iti fie "down" vreo 10 minute.
 9. am redeschis invision-romania.ro orice sugestie e buna venita . totul este Free . doar plugin-urile / temele personalizate vor fi la vanzare .
 10. ai un inceput destul de bun , dar de pe la mijloc se pierde tot . bafta in continuare .
 11. ca e mai ieftina ? cred ca se poate si muta pe e-mail . @Roberth ajungi la 140 E .
 12. SUS oferta speciala pana pe 26 mai : 70 Euro .
 13. iti dau worldgame.ro gratis ai web 1 an gratis , dupa ti-l platesti
 14. Poate folosesti autentificare in 2 pasi . Dezactiveaza .
 15. vand domeniu invision-romania.ro ! cumparat pe 10 ani .
 16. Vand licenta XenForo 100€ paypal . nu dau primul
 17. Am sa ma ocup de ea , zilele astea sunt cu treburi mai mult importante decat o comunitate . multumesc mult pentru review am sa tin cont de toate .
 18. Multumesc . Sunt la inceput in Xenforo si sincer nu am lucrat niciodata si am facut si eu ce am putut cu skin-ul . logo-ul o sa il schimb , mai am cateva , acesta m-a atras ca este in 3 d Am vorbit cu halogek , dar are prea multi clienti deocamdata
×
×
 • Create New...