Jump to content

W1zZzuuu!

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2 Dubious

About W1zZzuuu!

 • Rank
  User Nou
 1. Site-urile web doresc continuu promovari si mai nou ei se dezvolta in aceasta parte facand site-uri si platforme ce pot dezvorta mai multa piata acestor reclame. Unul dintre cele mai buna site-uri pe care eu le-am descoperit dupa mult timp de cercetari ar fi acesta: https://ecmero.com/?ref=220781 Acest site promite si ofera tot odata sume suficient de mari de bani fata de competitorii sai si face ca si sondajele web sa ajunga acolo unde trebuie. Site-uri spune ca : Iar dupa realizarile mele in ultima perioada de timp au fost chiar dupa asteptari. site-uri isi face treaba si ridica nivelul acestor platforme de promovare la un alt nivel. Totul este simplu ... Acest site iti ofera undeva la 6 sondaje pe zi, unde tu trebuie sa vezi videoclipul respectiv dupa care sa raspunzi la un set de intrebari care ii vor ajuta pe ei sa isi aleaga in continuare site-urile. Sper ca totul este suficient de clar si tot odata sper ca v-am ajutat, nu este foarte greu. Va urez bafta si spor la sondaje.
 2. Ideea cu posturi recente in sidebar , ok ? Sincer nu propun in cazul in care doresti populare , daca doresti doar aspect , da. Fara acel hook numarul de posturi si organizarea forumului scade groaznic , asa se pot verifica mult mai usor posturile. Header prea mare . Hmmm , pai fi asta si doresc din partea acestui aspect , nu doresc sa incepi pagina intrand direct in paine , doresc sa incepi pagina cu banner , cu o prezentare ... iar apoi dupa ce dai mai jos sa fii "intrat in paine", ideea pornind de la paginile de principale ale unor site-uri care d-abia dupa ce dai de prima imagine in jos iti intra ceea ce te intereseaza . Eu nu am avut cum sa dezvolt acesta idee momentan asa ca m-am folosit pur si simplu de banner.
 3. [UP] Observ ca deja s-au inchis guri cu cateva explicatii ... imi place , ce pot spune. Acum vreau sa vad cum se reactioneaza asupra unei teme suficient de cunoscut prin zona care a fost editata si postata utilizata de catre mine pe https://xtremezone.ro/ , in speranta in care intelegeti modificari , rog pareri/sugestii fara figuri de genul "tema furata" sau alte d-astea . (Pana la urma asta se face aici , nu ?)
 4. Fii atent, o explicam altfel ... *Gandirea omului* inca este limitata si cred ca nu a inteles ce am scris eu acolo si ce se discuta aici ... "Designe realizat de W1zZzuuu!" Pai asta asa este ... este realizat de catre mine, iar faza cu copyright-ul si explicatia ta sunt non-sens in ideea in care nu scrie si nu este precizat nicaieri ca aspectul ale drepturi de autor sau alte chestii de genul. Eu acolo am dorit sa precizez faptul ca acel aspect a fost realizat de catre mine si nu a fost ceva luat, pus si gata. Daca in ultima propozitie nu s-a inteles sarcasmul nu cred ca este tocmai problema mea ... eu nu cred ca am spus undeva ca detin drepturi sau alte astfel de aspecte asupra acestui aspect de IPB. Sper ca situatia a fost clarificata asa ca doresc sa continue sugestiile si parerile asupra subiectului, Multumesc.
 5. Ba da , dupa toate modificarile aduse temei originale se poate spune ca este facuta de mine , ideea a fost ca am pornit dintr-o tema doar ca si idee , dupa care mi-am format eu ideea si am adus adaugari ulterioare in functie de cerintele utilizatorilor , la momentul actul intreg style-ul (CSS) este schimbat , iar restul modificarilor asupra CSS-urilor si a Template-urilor au fost si ele updatate in timp. Adu-mi tu o tema din care s-a pornit si hai sa facem comparatii sa vedem daca imi permit copyright sau nu
 6. Revin cu un UP dupa multa vreme , poate voi mai primi si eu ceva sugestii. Pentru mai multe detalii fata de forumul nostru aveti link-urile ajutatoare : http://t5.ro/trafic/137112723/ https://www.facebook.com/xtremezoneromania/ http://xtremehost.ro/ Pauza de vizite este datorata unui Mallwareluat din cauza unui panel de al serverului de RPG care a durat putin pana am gasit exact cel mai recent backup ... La momentul actual activan cu o campanie in desfasurare si cu mici update-uri legate de sistemele forumului. Va astept parerile si sper sa fiti multumiti de ceea ce vedeti.
 7. Celalalt cont era creeat prin Login witht facebook. Iar acum de fiecare data cand doresc sa intru pe aceasta optiune de logic imi spune sa incerc mai tarziu. Iar noi review-uri sunt , s-ar rezolvat multe probleme , s-au adaugat anumite aplicatii/hook-uri si doresc sa vad daca exista anumite probleme cu acestea , sau daca am gresti eu cu ceva. O mica problema o stiu , este aceasta Iar inca nu am reusit sa pun acele permisii , nu inteleg cum se fac exact.
×
×
 • Create New...