Jump to content

ParFumat

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ParFumat

 • Rank
  User Nou
 1. @DeNyS. Numele lui cristi a fost pus acolo deoarece el a creat aceasta tema. In privinta categorielor , ce categorie nu poti vedea?
 2. @DeNyS. Puteti sterge va rog frumos acel topic , nu a fost facut de mine...si chiar nu vreau sa vad descrierile alea. A fost facut Update la forum si vreau pareri pentru aceasta tema.
 3. @ Gabrielâ„¢ Da , incerc sa nu bag prea multe colori sa transform intr-o tema colorata sau (curcubeu) cum ai zis tu. Referitor la grade , ce imi sugerati sa adaug sau sa scot , sau poate e ok? voi ce ziceti.
 4. Salut , acum 2 saptamani am deschis o comunitate WwW.CsDevilZ.Com. Am venit aici sa fac aceasta cerere sa vad ce sugestii imi dati sa mai bag sau sa imi ziceti ce nu sta bine forumului. Aduc la cunostinta ca fondatorii au varsta de 16 si 35 ani ceea ce e foarte bine pentru o comunitate ca sa fie bine administrata de maturi , nu copii. Va multumum.
 5. Salut , azi diminiata am intrat pe comunitate si nu puteam scrie pe chat, am dezinstalat chat-ul si mi-a aparut o problema in acp.. Aceasta eroare e peste tot, si la look & Feel , peste tot... Cum o pot rezolva , cineva va rog frumos URGENT! P.S. Nu vreau sa reinstalez forumu EDIT: Si normal cand tii click-ul pe Look & Feel ex ar trebui sa iti apara mai multe obtiuni , mie nu imi apar
×
×
 • Create New...